Festes d’estiu a Cambrils

Categories: 07 Festes al juliol.

A Cambrils, Tarragona, celebren l’estiu amb tots vosaltres des de principis de juliol. Durant els dos mesos d’estiu Juliol i Agost, trobareu activitats per a nens, famílies i d’altres pels pares.

La ciutat
Com una vila eminentment marinera i senzilla, Cambrils ha sabut conjugar de forma harmoniosa les influències que ens han fet arribar tots aquells que han volgut venir de dins i de fora del país amb les arrels de la nostra pròpia cultura, nascuda d’un clima suau i càlid que invita a la tolerància, la qual cosa el converteix en un lloc ideal per a viure, per a treballar, per a visitar i per a gaudir.
El turista visita Cambrils principalment pel sol i la platja però cada cop són més destacats els motius relacionats amb la cultura i la gastronomia, les tradicions, l’esport que s’hi pot practicar així com l’oferta complementària de l’entorn.

L’entorn
Cambrils està situat en ple cor de la Costa Daurada, on el nens podran gaudir de la platja.
Les curtes distàncies amb poblacions de gran interès com la Tarragona romana, el Reus modernista, Salou, la Pineda, el Priorat o les rutes del Cister us permetran fer diverses escapades als voltants per tal que els nens vegin nous indrets.
I evidentment la proximitat al parc temàtic Port Aventura, a només 10 km, és un altre dels principals atractius de viatjar amb el nens.

Sant Pere a Cambrils – Festa major
Les festes d’estiu a Cambrils: tradició marinera, seguici, vida al carrer, devoció pel patró dels pescadors, revetlla i retrobaments per donar la benvinguda a l’estiu.
Una part important de les festes d’estiu a Cambrils és mostrar i recordar les tradicions. L’arribada de la Flama de Canigó a Cambrils i posterior lectura del Manifest, la IX Festa de l’Ormeig, pesca tradicional a Cambrils, les regates populars amb els tradicionals llaguts, el reconeixement de noves embarcacions de vela llatina, i un seguici popular que cada any que passa es llueix amb més i millor participació, on totes les entitats festives que hi col·laboren mostren el seu compromís, són un fidel reflex d’aquests costums.
Però a més a més Sant Pere també ve carregat de sons musicals per a tots els gustos. El concert del Dia de la Música, on els joves estudiants de l’Escola de Música actuaran per a tothom, la revetlla de Sant Pere, la revetlla jove, que torna a la platja del Regueral, i un concert de Gospel on els televisius Messengers acompanyaran al Cor de Gospel de Cambrils…
La festa major consta d’espectacles infantils, presentacions de llibres, inauguració d’exposicions, exhibició castellera, i molts, molts esdeveniments esportius de tota mena!

Quan?
Del 20 al 30 de Juny del 2014

Com arribar?

Cambrils té unes excel·lents connexions amb la resta de ciutats espanyoles i facilitats per arribar-hi des de qualsevol ciutat europea.

Cotxe:
El seu enllaç amb la N-340 i l’autopista AP-7 faciliten l’arribada per carretera.

Avió:
A més, la proximitat amb l’aeroport de Reus (12 km) i l’aeroport de Barcelona (100 km) faciliten els viatges amb avió.

Tren:
També disposem de l’estació de RENFE, que ens comunica amb el corredor del Mediterrani, i de l’estació de l’AVE del Camp de Tarragona a les proximitats, que ens comunica amb Lleida, Saragossa i Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *