Festa Major de Terrassa

Categories: 07 Festes al juliol.

La festa

Festa Major de Terrassa ens convida a viure i gaudir de la música, la cultura popular, les tradicions, els castells, el foc, les activitats infantils…

Aquests són uns dies en els quals els terrassencs i terrassenques celebren aquesta gran festa que ens crida a sortir al carrer de dia i de nit i a deixar-nos portar per un programa ple d’activitats pensades per a tothom, amb propostes per a tots els gustos i tots els públics. Una magnífica oportunitat per compartir tradicions i il·lusions que enriqueixen el programa i permeten tenir una visió de conjunt de l’extraordinària riquesa i vitalitat de la nostra cultura popular.

Al llarg dels sis dies de festa hi ha concerts, actuacions de carrer, la Festa Major Infantil, una destacada presència de la cultura tradicional terrassenca i de diferents comunitats autònomes d’Espanya, manifestacions esportives, espectacles a l’amfiteatre del parc de Sant Jordi i moltíssimes coses més.

La Festa Major de Terrassa ofereix propostes per a tots els gustos i per a totes les edats!

La festa infantil

Un any més arriba la Festa Major Infantil en una zona tan espectacular com és el nostre parc de Vallparadís.

Un parc que abraça tota la gran programació infantil i s’omple de grans sorpreses en forma d’espectacles, tallers i divertides animacions que ens acompanyaran els dies de Festa Major de Terrassa.

Tan sorprenent i incansable com ho és sempre, està pensada per gaudir-la i compartir-la, on hi trobarem molta gent coneguda i amistats, i gaudirem de nous colors i noves sensacions, dissenyades per als més menuts.

I no cal dir que, com cada any, el dilluns al matí el parc de Vallparadís esdevindrà una monumental festa amb la xocolatada, els espectacles, els tallers, les activitats de les entitats culturals i esportives, la festa de l’aigua…..

Quan?

Aquest any 2015 la festa té lloc entre el 3 i el 8 de juliol.

La Festa Major de Terrassa se celebra el primer diumenge després de sant Pere, a finals del mes de juny i els primers dies de juliol, i dura de divendres a dimecres, tot i que el diumenge és el dia central. Se celebra en honor als Sants Patrons de la ciutat: Sant Pere, Sant Cristòfol i Sant Valentí.

Com arribar a Terrassa?
Terrassa és una ciutat que compta amb una excel·lent xarxa de comunicacions que faciliten l’accés des de qualsevol punt de Catalunya i, especialment, des de les zones més turístiques del nostre país.

Accessos a Terrassa per carretera
Des de Barcelona:
Autopista C-58 Barcelona-Terrassa (gratuïta)
Autopista Barcelona-Sant Cugat-Terrassa, per túnels de Vallvidrera
C-16 (ruta europea E9) (Peatge. Autema)
Des de Lleida:
A-2, connexió amb l’autopista A-7 (Acesa) i C-58 (Barcelona-Terrassa)
N-II, connexió amb C-243 (Martorell-Terrassa)
Des de França-La Jonquera-Girona:
A-7 (Acesa) connexió amb la C-58 (Barcelona-Terrassa)
Des de Tarragona:
A-7 (Acesa) , connexió amb la C-58 (Barcelona-Terrassa)

Accessos a la ciutat amb tren
Des de Barcelona:
FGC, línia S-1
RENFE, línia C-2 de rodalies
Des de Lleida:
RENFE, línia C-2
Des de França-La Jonquera-Girona:
RENFE, línia C-1 fins Barcelona i desprès línia C-2

Per moure’t millor…

Utilitza el transport públic, la bicicleta o vés a peu.
Fes servir el cotxe el mínim imprescindible per estalviar i per millorar la circulació i la qualitat ambiental de la ciutat.
Respecta també les normes de circulació per la seguretat de tothom.

 

Així doncs, preparem-nos per gaudir d’aquests dies plens d’entreteniment, imaginació i il·lusió per a tota la família a la Festa Major de Terrassa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *