Festa de la segona Pasqua a Barcelona

Categories: 06 Festes al juny i Viatjar, vacances amb nens.

La “Segona Pasqua” o “Pasqua Granada” es celebra aquest dilluns 5 de juny a Barcelona (i molts municipis del seu entorn metropolità).

Aquest pont festiu o cap de setmana llarg és una bona oportunitat per planejar activitats amb els nens. Aprofitant el bon temps podeu fer una escapada en família!

Avui al Petit Explorador us proposem algunes idees per gaudir al màxim de la festa de la segona Pasqua:

 

Un matí amb el pastor

mati_amb_el_pastor

Vols sortir amb els nens a la natura? Passa un matí amb el pastor a la natura conèixer el seu ramat d’ovelles i cabres i el gos d’atura. Una divertida activitat que apropa els nens i nenes a la natura i a les ovelles.

 

Tirolines a Mataró 

Bosc Vertical

Circuit de tirolines als arbres al Maresme per nens i nenes a dins del Parc Natural del Montnegre, al costat del Montseny. El Corredor ofereix diferents circuits segons les edats i la dificultat.

 

Granja de vaques al Maresme 

Granja de vacas en el Maresme

Granja lletera al Maresme per visitar en família. Una experiència única per a descobrir el dia a dia d’una granja lletera, on les vaques són les protagonistes! Presenta el carnet de Petit Explorador i els nens tindran l’entrada gratuïta!

 

Catalunya en Miniatura

Catalunya miniatura

Parc temàtic declarat d’interès turístic nacional. És una atracció per a nens de totes les edats que pretén informar dels diferents monuments, edificis i altres elements representatius de Catalunya. 10% de descompte reservant a través de Petit Explorador.

 

Visita el celler en Família 

Visita la bodega en Familia

Una jornada per gaudir del món del vi en família! Els més petits coneixeran el procés d’elaboració dels vins ecològics a través de tallers i activitats. I els adults, visitarem el celler i hi haurà una degustació de tres vins.

 

Granja d´animals a Santa Maria Palautordera 

La granja Santa María de Palautordera

A la granja d’animals a Santa Maria Palautordera, us ensenyaran d’una manera lúdica quines eines es fan servir i com es viu en una casa dedicada a la pagesia, coneixent les vaques! També tindreu un tastet de llet amb galetes i coca.

 

Ruta en monocicle elèctric

Ruta en monocicle elèctric

Us oferim unes rutes amb la última novetat en sistemes de transport personal, els monocicles elèctrics! Disposen d’una sola roda i auto balanceig incorporat i són molt més petits i lleugers que els Segway.

 

Bosc Animat 

Bosc animat

4 circuits d’aventura amb tirolinas i més de 66 activitats entre els arbres amb diferents nivells de dificultat. Un gran parc d’aventura als arbres a prop de Barcelona. Amb l’entrada a més podreu visitar tota Catalunya en Miniatura.

 

Cangurs multilingües 

Nineras multilingues en Barcelona

Gaudeix del teu temps lliure amb la tranquil·litat i seguretat que els seus petits estan sota la cura de professionals en un ambient familiar. Poden garantir una perfecta comunicació en una gran varietat d’idiomes.

 

Hotels i escapades amb nens 

Allotjaments familiars a Catalunya

Si encara no teniu destinació pel pont de juny, fes un cop d’ull a aquestes propostes d’hotels per a nens. Aquests allotjaments estan pensats perquè els gaudiu tota la família! Descobrir tots els allotjaments que ofereixen serveis i productes per a tu i el teu bebè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *