Faestiu a Tarragona

Categories: 07 Festes al juliol i 08 Festes a l'agost.

Faestiu a Tarragona és una proposta cultural de música, teatre, dansa… que es fa cada any a Tarrgaona.

Destaquem:

– 22 de juliol – espectacle de titelles “Un príncipe de risa” de la cia. Mamajujú. Als Jardins del Teatre Auditori Camp de Mart (TACM) a les 19h. Després espectacle itinerant “Wakannaka I” de la cia. Wakannaka.
– 23 de juliol – A les 22:30h a la Pl. dels Sedassos circ i clown amb la cia. La Tal+Leandre:”Demodes”.
– 25 de juliol – A les 19h a la Pl. dels Sedassos, espectacle familiar “Guasoski” de la cia. Cris Oller. A la Pl. Constitució de Bonavista a les 19h espectacle familiar “Truski i Puski” de la cia. Mamajujú.
– 26 de juliol – A la pl. dels Sedassos a les 19h, espectacle familiar “Màgic Desclowntrol” de la cia. Struc.
– 27 de juliol – A les 12h a la Rambla Sant Pere i Sant Pau “Truski i Puski” . A les 20h espectacle itinerant des de la Rambla Nova amb malabars, xanques, clown…
– 1 d’agost – A les 19h a la Rambla de Sant Pere i Sant Pau, “Guasoski”.
– 3 d’agost – A les 11:30h Des de la Llar de jubilats xaranga pel poble. A les 12h a la Pl. Constitució de Bonavista “Guasoski”.
– 6 d’agost – A les 22:30h al Pantalà Moll de Costa Cinema Familiar amb “Persèpolis” (a partir de 7 anys).
– 8 d’agost – A les 19h a la Pl. de l’església de Sant Salvador “Guasoski”. A les 19h espectacle familiar a la Pl Sedassos “Atlètic Pànxing” de la cia. Pa Sucat.
– 10 d’agost – A les 11:30h des de la Pl. García Lorca xaranga pel poble. A les 12h a la Pl. del Centre Cívic Torreforta “Truski i Puski” . A les 20h espectacle itinerant “La gran família” des de la Rambla Nova.
– 14 d’agost – A les 22:30h al Teatre Auditori del Camp de Mart “Nou Circ Acrobàtic de Mart”.
– 15 d’agost – A les 18:30h Espectacle itinerant des de l’Av. Sant Salvador. A les 19h a la Pl de l’església de Sant Salvador “Truski i Puski”, a la Pl. del Centre Cívic “Guasoski” i als Jardins Camp de Mart “Els Circo de los delfines: Aloloco”.

Venda d’entrades al servicaixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *