Experimenta Espot en família

Categories: 03 Festes al març, Natura i Esport amb nens, i Viatjar, vacances amb nens.

El territori del Pallars Sobirà té un encant especial i el podeu visitar amb tota la família. El poble d’Espot, hi trobareu varietat cultural, natura i gastronomia que enamorarà a qualsevol persona que la visita. Experimenta Espot en família.
El poble que està situat a 2 quilòmetres de l’estació d’esquí d’Espot Esquí i a les proximitats del Parc d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Aquesta població ofereix un munt d’activitats per fer amb nens. Excursions al parc nacional en 4×4, sortides amb raquetes de neu, esquiar i moltes altres activitats!
L’associació d’hotelers d’Espot i FGC ofereixen packs per donar a conèixer la Vall d’Àneu. Una de les opcions més atractives és el pack Experimenta Espot. Que us permetrà gaudir al màxim d’uns dies d’oci i tranquil·litat a les muntanyes pallareses i proposen diversos plans de cap de setmana que combinen allotjaments i activitats segons interès.


El primer paquet Experimenta Espot ofereix:

  • Estada en un dels vuit allotjaments col·laboradors en el règim escollit.
  • Un forfet d’un dia i mig d’esquí a l’estació d’Espot Esquí
  • Excursió en 4×4 del Parc Nacional d’Aigüestortes

El segon paquet Experimenta Espot Ofereix:

  • Estada en un dels vuit allotjaments col·laboradors en el règim escollit.
  • Un forfet d’un dia d’esquí
  • Excursió d’un dia amb raquetes de neu al Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici (inclou guia i trasllat).

Aquesta també és una oportunitat per gaudir en família de la gastronomia típica de muntanya, passejar pels boscos i quedar captivat per l’Art Romànic de l’església de Santa Llogaia, el pont romànic de l’Escrita o la torre dels Moros a Espot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *