Excursió al Matagalls

Categories: Excursions amb nens i Parcs Naturals.

Us ve de gust fer una petita excursió amb els nens a prop de casa? Aquest cop amb el Petit Explorador hem anat d’excursió al Montseny, a pujar una petita muntanya! Hem anat a fer una

Excursió al Matagalls!

El cim del Matagalls es troba al Parc Natural del Montseny, a una alçada de 1.697 m sobre el nivell del mar.

Per arribar nosaltres ho hem fet des de Sant Marçal., a prop de Sant Celoni. Hi ha lloc per aparcar el cotxe, és fàcil d’arribar i està ben senyalitzat. A banda un cop deixat el cotxe hi ha un restaurant a prop per si cal anar al lavabo o incidències d’última hora amb els nens.

Tot i que la senyalització indica que el Camí de Sant Marçal al Matagalls és de dificultat alta, nosaltres pensem que podeu fer-ho amb nens de 9-10 anys en amunt. I la durada tirant a lo llarg i fent parada pel camí per jugar amb les fulles, fer fotografies, observar la natura, descansar, beure aigua, mirar els núvols o qualsevol altre activitat que us vingui de gust fer, podríem dir que en unes 2 hores arribeu a dalt del cim.

El camí està ben senyalitzat, seguint els senyals Vermell i Blanc. I us recomanem que porteu botes de muntanya i si teniu també uns bons bastons. Hi ha una petita pujada al principi, un desnivell d’uns 300 metres, desprès el camí és força pla fins arribar a una gran explanada on podeu parar per berenar, esmorzar o fins i tot dinar si us be de gust. Està ben guarit del vent i si fa bon dia teniu molt terreny per gaudir del sol i fer jocs. Un cop aquí ja comença el darrer desnivell fins assolir el cim.

Durant el camí al cim del Matagalls no hi ha fonts, al menys en el sentit agafat i sense sortir-se’n del recorregut. Tot i que en el plànol que adjuntem si s’indica l’existència de fonts. Així que porteu aigua, i quelcom per menjar així com la roba d’abric adient doncs la natura ens pot sorprendre com la vida!

Feliç excursió al Matagalls!

matagall_montseny  sant_marcal_a_matagalls_excursio  excursio_montseny   montseny_nensmapa_muntanya_matagalls  pic_matagalls_nens  vista_matagalls_nens  matagalls_cabres_montseny matagalls_inmaculada_concepcio_horta  montseny_excursio_nens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *