Los mejores cuentos en inglés para niños de infantil

Categorías: Educación y niños y Libros y juegos para niños.

Hoy enPetit Explorador os proponemos un listado de Los mejores cuentos en inglés para niños de infantil. 

Descubrir la importancia que tiene para el futuro laboral el dominio del inglés hace que los padres y profesores se preocupen cada vez más por el nivel de inglés que tienen los niños, y fijen cómo una de las prioridades educativas de sus hijos sea aprender inglés.

Leer cuentos en inglés una de las actividades más importantes para que los niños crezcan teniendo un cierto dominio de la lengua.

Una buena manera de enseñar el inglés a los niños, es leer cuentos con ilustraciones u otros elementos visuales claros y llenos de colores, que además os proporcionarán un rato muy agradable a todos.

 

Los mejores cuentos en inglés para niños de infantil

The colour Montser de Anna Llenas

Aquest preciós llibre de la il·lustradora catalana Anna Llenas també el trobareu en anglès! Si els teus nens ja el coneixen… parlar-ne i llegir-lo en anglès pot ser genial! I si no el coneixen… perquè no descobrir el món de les emocions en anglès?

 

A Taste of the Moon de Michael Grejniec

Quin gust té la lluna? Això és el que volen descobrir un grup d’animalons. És tan lluny…Però potser si s’ajuden els uns als altres aconseguiran arribar-hi i tocar el seu somni.

 

The Velveteen Rabbit de Margery Williams

És la historia d’un conill de peluix que només desitjava una cosa: Ser REAL! Un conte tendre que descriu la relació entre una joguina i el seu petit amo.

 

Little cat and the snow de Joel Franz Rosell, Constan Kitzing

Blanc com la neu, negre com el carbó. L’amistat entre Little Cat i Rabbit és el paradigma de la integració de dues espècies que, igual que les persones, poden ser iguals i diferent. Un conte ple de valors.

 

Elmer de David McKee

Un conte clàssic sobre un l’elefant Elmer. Elmer no és com els altres elefants de la seva manada. Encara que sembli difícil de creure, és un elefant de mil colors: verd, blau, blanc, rosa, groc… Impressionant!, veritat? Però a Elmer no li fa gens ni mica de gràcia ser així, més aviat està fart de ser diferent, així que un dia decideix escapar-se de la manada i buscar un remei per poder tenir el mateix color de pell que els altres…

 

The Gruffalo de Julia Donaldson

Acompanya a aquest ratolí tan llest en el seu passeig pel bosc i descobreix què passa quan es troba cara a cara amb un mussol, una serp i un grúfalo mort de gana…

 

¿Conocéis más libros? Ayúdanos a ampliar el listado dejando un comentario en el post: Los mejores cuentos en inglés para niños de infantil!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *