Els millors contes en anglès per a nens d’infantil

Categories: Educació i nens i Llibres i Jocs per nens.

Avui al Petit Explorador us proposem un llistat de Els millors contes en anglès per a nens d’infantil. 

Descobrir la importància que té per al futur laboral el domini de l’anglès fa que els pares i professors es preocupin cada vegada més pel nivell d’anglès que tenen els nens, i fixin com una de les prioritats educatives dels seus fills sigui aprendre anglès.

Llegir contes en anglès una de les activitats més importants perquè els nens creixin tenint un cert domini de la llengua.

Una bona manera d’ensenyar l’anglès als nens, és llegir contes amb il·lustracions o altres elements visuals clars i plens de colors, que a més us proporcionaran una estona molt agradable a tots.

 

Els millors contes en anglès per a nens d’infantil

The colour Montser de Anna Llenas

Aquest preciós llibre de la il·lustradora catalana Anna Llenas també el trobareu en anglès! Si els teus nens ja el coneixen… parlar-ne i llegir-lo en anglès pot ser genial! I si no el coneixen… perquè no descobrir el món de les emocions en anglès?

 

A Taste of the Moon de Michael Grejniec

Quin gust té la lluna? Això és el que volen descobrir un grup d’animalons. És tan lluny…Però potser si s’ajuden els uns als altres aconseguiran arribar-hi i tocar el seu somni.

 

The Velveteen Rabbit de Margery Williams

És la historia d’un conill de peluix que només desitjava una cosa: Ser REAL! Un conte tendre que descriu la relació entre una joguina i el seu petit amo.

 

Little cat and the snow de Joel Franz Rosell, Constan Kitzing

Blanc com la neu, negre com el carbó. L’amistat entre Little Cat i Rabbit és el paradigma de la integració de dues espècies que, igual que les persones, poden ser iguals i diferent. Un conte ple de valors.

 

Elmer de David McKee

Un conte clàssic sobre un l’elefant Elmer. Elmer no és com els altres elefants de la seva manada. Encara que sembli difícil de creure, és un elefant de mil colors: verd, blau, blanc, rosa, groc… Impressionant!, veritat? Però a Elmer no li fa gens ni mica de gràcia ser així, més aviat està fart de ser diferent, així que un dia decideix escapar-se de la manada i buscar un remei per poder tenir el mateix color de pell que els altres…

 

The Gruffalo de Julia Donaldson

Acompanya a aquest ratolí tan llest en el seu passeig pel bosc i descobreix què passa quan es troba cara a cara amb un mussol, una serp i un grúfalo mort de gana…

 

Coneixeu més llibres? Ajuda’ns a ampliar el llistat deixant un comentari al post: Els millors contes en anglès per a nens d’infantil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *