El Prat del Llobregat amb nens

Categories: Viatjar, vacances amb nens.

Avui al Petit Explorador et proposem 5 activitats per a fer amb nens aquest estiu al Prat del Llobregat!

L’estiu al Prat és ple activitats, podreu gaudir de la platja, de la natura, dels avions, de l’esport i molt més! Porta als teus Petits Exploradors a visitar el Prat del Llobregat i viviu moments únics amb els nens.

Els 5 imprescindibles del Prat del Llobregat amb nens:

Prat_amb_nens_3

1. La platja del Prat

La platja s’estenen des de la desembocadura del riu Llobregat fins a la de l’estany del Remolar, un espai ideal per a banyar-se amb els nens. A més, l’oferta lúdica i de serveis es veu potenciada amb l’activitat de quatre guinguetes que funcionen durant tota la temporada de bany.

Prat_amb_nens_4

2. Els espais naturals del riu Llobregat

Feu una excursió familiar i descobriu els espais naturals del riu Llobregat. Hi podreu trobar els principals paisatges del Delta: jonqueres, prats humits, pinedes, canyissars, platges i estanys litorals… Hi ha 2 itineraris que estan adaptats per anar amb els nadons a les cadiretes. Podeu consultar tota la informació a la web del Delta del Llobregat.

Miradors d’avions

3. Miradors d’avions

T’imagines veure un avió despagant molt a prop teu? Al Prat del Llobregat és possible veure des d’un mirador els avions de l’aeroport del Prat. Seu amb els nens, mireu el cel i descobriu l’emoció de veure els avions de ben a prop! El mirador està compost de 3 zones: Zona dels bancs de pedra per veure aterrar els avions, Mirador del Camí de València també per veure aterrar els avions, i el Mirador tubular per veure enlairar els avions.

Prat_amb_nens_2

4.  Centre de Recuperació d’Animals Marins de la Fundació CRAM

Es troba a les platges del Prat de Llobregat i és un referent internacional. Disposa d’instal·lacions úniques pel tractament d’animals marins i un equip professional disponible 24 hores al dia en tot el litoral català. Si voleu fer una sortida diferent aquest estiu, aquest centre organitza visites on podreu observar els animals en recuperació i si us animeu, podreu apadrinar-los!

Centre Municipal de Vela

5. Centre Municipal de Vela

El Centre Municipal de Vela és una referència comarcal en el foment dels esports nàutics, i molt  especialment de la vela (patí català i catamarà). Algunes de les activitats i serveis que ofereix el Centre de Municipal de Vela són: Cursos de catamarà, patí català, patí junior, windsurf i Paddle Surf, multi-activitats nàutiques, lloguers d’embarcacions…

 

No esperis més, aquest estiu descobreix el Prat del Llobregat amb els nens i convertiu-vos en uns Petits Exploradors.

 

Si t’ha agradat el post “El Prat del Llobregat amb nens

troba més activitats per a fer amb nens a la web del Petit Explorador! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *