El Petit Explorador a la BML 2015

Categories: Natura i Esport amb nens.

L’1 de març l’equip del Petit Explorador vam aconseguir el repte solidari per segon any consecutiu!

La Barcelona Magic Line (BML) no és competència, és solidaritat. L’equip del Petit Explorador es van marcar dos reptes: un de solidari i un altre d’esportiu. El repte solidari implicava recaptar donatius per a l’Hospital Sant Joan de Deu.

EL repte esportiu del Petit Explorador va ser participar al tram dels 20km de la caminada solidària de Sant Joan de Dèu, la BML 2015.

El Petit Explorador a la BML 2015 (1)

Vam començar des de Vallvidrera a primera hora del matí, i al mig dia ja ens trobàvem passant per Montjuïc on començaven els grups que feien 10 km. Quan vam arribar a plaça Espanya va començar la festa, tot eren nens corrents per totes bandes i famílies apunt de començar el seu repte solidari. Era increïble veure com tantes famílies, escoles i entitats s’havien unit a la Barcelona Magic Line 2015! Finalment, a la tarda, vam arribar a la plaça de la Catedral cansades però contentes.

Què és això de la BML?

La Barcelona Magic Line (BML) és una caminada solidària que organitza la fundació Sant Joan de Déu per sensibilitzar i captar fons per als programes d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat.

La marxa té dos grans objectius:

  • Sensibilitzar la ciutadania al voltant dels col·lectius vulnerables de la nostra societat i l’exclusió social (infància hospitalitzada, persones en situació de sense llar, persones amb dependència o problemes de salut mental, cooperació internacional, recerca en malalties mentals i infantils…)
  • Mobilitzar als ciutadans per a captar fons per a aquestes causes, unint esport i compromís social.

El recorregut:

El recorregut per on passa la Magic Line de Barcelona és sorprenent, ja que travessa la ciutat resseguint el seu cim més emblemàtic, el Tibidabo (la “Muntanya Màgica”), Sant Pere Marti (Esplugues de Llobregat) i altres turons característics.

Es pot escollir fer 10, 20, 30 o 40 quilòmetres, amb sortides a Can Cuiàs, el Parc de les Aigües, Vallvidrera o la plaça Espanya i l’arribada és conjunta a la plaça de la Catedral.

Perquè participa el Petit Explorador?

Perquè la BML 2015 treballa per millorar l’atenció de les persones més vulnerables en els àmbits de gent sense llar, amb problemes de salut mental, discapacitat intel·lectual, dependència, infància hospitalitzada, recerca biomèdica i cooperació internacional.

El Petit Explorador a la BML 2015

Al Petit Explorador ja tenim ganes de tornar a participar-hi i esteu tots i totes convidats a unir-vos al nostre equip. Que ningú es quedi enrere! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *