Carnestoltes amb nens

Categories: 02 Festes al febrer.

El Carnestoltes amb nens és una setmana que es caracteritza per ser un moment de transgressions, festes, desfilades de comparses i rues plenes de gent disfressada.

Avui al Petit Explorador et proposem 2 activitats super divertides perquè visquis el Carnaval amb els nens!

Carnestoltes amb nens

Carnestoltes a la Granja

Es tracta d’una visita guiada a la Granja de Navàs amb monitor d’11h a 13h.  Quan acabeu la visita podreu dinar a la zona de picnic amb el vostre dinar. Desprès de dinar de 3 a 4:30:

FESTA DE CARNAVAL:

Ens visitarà el Rei Carnestoltes, i ens animarà a participar d’una gincama plena de proves molt esborrajades! Dintre de la gincama pintarem la cara del nens , gràcies als nostres monitors que són uns artistes.

 

Carnestoltes amb nens

Carnestoltes al Vilar Rural

Vine al Vilar Rural a celebrar el carnestoltes i gaudeix amb la teva família d’uns dies d’allò més divertits! A més de les activitats tradicionals com la granja i l’hort del Vilar també podràs gaudir d’activitats especials de disfresses i maquillatge. Realitzarem disfresses que, amb els materials que os facilitarem, tindreu que fabricar vosaltres mateixos!

Els nostres amics teniu un 10% de descompte en el preu de l’estada introduint el codi PETITEXPLORADOR10 al reservar a través de la web dels Vilars.

 

Aquest 2017 gaudeix del carnestoltes amb nens!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *