Cultura Popular

Categories: Museus i arts per nens.

La Cultura és Popular, viu-la i participa-hi!

Al Cor de la Barcelona Gòtica, i en un Antic Palau, trobem la Casa dels Entremesos, seu de la Coordinadora de Colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella, així com de les entitats de Ciutat Vella que treballen per la promoció i la difusió de la Cultura Popular.

I és que tots i totes esdevenim infants quan les faldilles de les gegantes ens pessigollegen les galtes, quan l’anxaneta fa l’aleta uns quans metres més amunt del terra, i ens emocionem en fer el pessebre quan s’apropa el Nadal… Aquests petits regals de la nostra Cultura, són molt a prop vostre, i us oferim la possibilitat de fer un Tast d’Entremesos!

La Casa dels Entremesos obre les portes a la Ciutat!

  • Si sou mestres i professors podreu dur a terme visites teatralitzades i dinamitzades, tallers i jocs en horari escolar des de 7€ per participant….
  • Si sou famílies, podreu passar un matí de diumenge tot descobrint els Gegants i les Bèsties, i jugant als Jocs tradicionals, des d’1,5€ per persona….
  • Si sou visitants (o habitants) de la ciutat de Barcelona i amants de la Cultura Popular i d’Arrel Tradicional, poder dur a terme una visita guiada per 1,5€
  • Si simplement ens voleu descobrir, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pares, mares, mestres, avis, àvies, cangurs, entremaliats i menuts, xafarders i turistes sigueu benvinguts i benvingudes a LA CASA DELS ENTREMESOS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *