Consells perquè als nens els agradi llegir

Categories: Llibres i Jocs per nens i Productes i Botigues per nens.

Ara amb la tornada a l’escola a Petit Explorador, us donem alguns consells perquè als nens els agradi llegir:

1. Posar contes per tota la casa!

No us preocupeu si els nens es deixen els llibres desendreçats, oberts o per terra. Els nens petits interaccionen amb allò que tenen al seu abast.

2. Anar a la biblioteca pública.

A les biblioteques públiques hi ha zones molt bé acomodades plenes de llibres per a nens. Podem anar a explicar un conte, a mirar els llibres que hi ha per portar-nos un a casa o també per assistir als contacontes.

3. Llegir-li un conte cada nit.

Realment és un esforç molt important per a les mares i els pares. Però necessari. L’hàbit és important, però també ho és l’entusiasme dels nens. Si quan el nen ja té l’hàbit agafat ens demana un conte i aquella nit no tenim ganes … Estem tirant enrere dies i dies de motivació i de confiança!

4. Jugar amb els llibres.

Potser que un dia el nen no vulgui escoltar un conte, però potser si li ve de gust jugar a trobar al personatge del conte a cada pàgina, o comptar les pàgines, veure els colors, mirar quins animals hi ha, …

5. Deixar que el teu fill o filla t’expliqui el conte.

Quan el nostre infant comença a llegir aprofita per escoltar-lo, mirar-lo i que se’t caigui la bava. I tant. És un moment divertit on descobriràs moltes coses sobre ell o ella. Què és el que més li agrada, que és el primer que veu a la pàgina, o bé allò que obvia perquè no vol ni parlar-ne. Els colors que destaca, les imatges, …

 

Importància revisió de la vista

Quan els nens comencen a llegir és un bon moment per detectar si tenen algun problema de visió.

A més, a Òptica Universitària gràcies al seu compromís amb la salut visual i auditiva, ofereixen revisions gratuïtes – tant de vista com d’oïda – en tots els seus centres.

En el cas de que el teu fill necessiti portar ulleres us recomanem aquesta òptica, ja que te una especial cura en la visió dels nens:

  • Des d’Òptica Universitària compten amb una àmplia gamma de muntures per a nens de diferents marques.
  • Una assegurança infantil amb diversos avantatges que ajudaran a fer la tornada a l’escola més fàcil i divertida.
  • I tenen una promoció especial en muntures per a nens de la marca Carrera, 49€ muntura + vidres amb antirreflejante. La marca Carrera ens agrada especialment per la seva alta qualitat en els materials que utilitzen.

oferta

L’assegurança infantil gratuït per canvi de graduació: 

Òptica Universitària, ofereix una assegurança infantil gratuït per canvi de graduació. El funcionament consisteix que si a un menor de 12 anys, que s’ha fet les ulleres en qualsevol dels centres d’Òptica Universitària, li canvia la graduació, se li farà i muntarà tantes vegades com faci falta, uns vidres nous gratuïtament, adaptats a la seva nova fitxa visual.

L’assegurança té una durada d’un any que comença a explicar des del dia que es fa el lliurament de les ulleres. S’aplica en qualsevol ullera de qualsevol marca comprada en Òptica Universitària, de forma gratuïta, tan sol comprant les ulleres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *