Científics per un dia!

Categories: 05 Festes al maig i Educació i nens.

Els dies 27 i 28 de maig se celebrarà la Festa de la Ciència al parc de la Ciutadella!

Aquest any estarà present per primera vegada BASF, a través del seu programa d’experiments Kids’ Lab “Clever Foodies”. Focalitzat en la presencia de Vitamina C en fruites i verdures, i el foment d’hàbits de menjar saludables.

Que és el Kids’ Lab de BASF?

És una iniciativa educativa, que té com a objectiu despertar l’interès per la ciència en els nens de primària. Els estudiants aprenen jugant els principis bàsics de la recerca, descobrint, al seu torn, com la química forma part del seu dia a dia.

I aquest any el programa Kids’ Lab de BASF celebra el seu 20º aniversari a tot el món!

Festival Barcelona Ciència

Kids’ Lab de BASF oferirà 24 tallers a la Festa de la Ciència. Aquest any, serà la 11º edició d’aquesta Festa, en la qual es proposaran:

  • Nombroses activitats d’àmbit científic
  • Avanços tecnològics al gran públic

BASF convida a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys (o menors de 8 anys accompanyats per un adult) a participar durant els dies del Festival al seu programa d’experiments Kids’ Lab. Els participants experimentaran en primera persona que se sent en ser científics per un dia. Vestits amb bates de laboratori i ulleres de protecció, aprendran com actuar en un laboratori i a resoldre reptes reals de forma creativa i col·laborativa.

A més també teniu el Kids’ Lab virtual

El Kids’ Lab virtual és una plataforma online perquè els col·legis puguin fer experiments. Aquest any, es llançarà la versió en espanyol, juntament amb material de suport per al professorat, amb la finalitat de fer extensibles els experiments a un major nombre de centres i escoles.

 

BASF aposta fermament per despertar l’interès científic dels més petits i acostar la química a la societat, donant a conèixer els seus productes i aplicacions. Amb l’objectiu de mostrar la connexió que existeix entre la química i la nostra vida diària.

Veniu els dies 27 i 28 de maig al Festival Barcelona Ciència i convertir-vos en Científics per un dia!

Comentaris

  1. Laura Soriano

    Aquesta festa de la ciència és gratuita? On es fa, aquina zona del parc? S‘ha de fer inscripció en algun lloc?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *