Cavalcada de Reis 2017 a Tarragona

Categories: 01 Festes al gener.

El 5 de gener arriben Ses Majestats els Reis Mags a la Cavalcada de Reis 2017 a Tarragona. El Reis portaran regals a tots els nens i nenes de la ciutat i, també, als grans.

Arriben amb vaixell al barri marítim del Serrallo. I des d’allí, s’hi enfilen a les seves carrosses per passejar pels carrers principals de la ciutat fins a arribar a l’Ajuntament. A l’Ajuntament reben les claus de la ciutat de mans de l’alcalde  per tal d’accedir a totes les cases de Tarragona i poder deixar els regals.

Arribada dels Reis

A les 18.15 h: Arribada per via marítima a la ciutat de Ses Majestats els Reis Mags -Melcior, Gaspar i Baltasar-. Seran saludats per les sirenes dels vaixells i barques del port, així com per les 21 salves pirotècniques en homenatge a les magnànimes personalitats. Els patges dels Mags també encendran bengales de colors per assenyalar la seva entrada a la ciutat.

Tot seguit tindrà lloc el parlament de benvinguda als Mags a càrrec de la Consellera de Festes i salutació per part del rei Gaspar en nom de Ses Majestats.

Un cop acabat hi haurà els focs artificials de benvinguda als Reis. I el trasllat de la comitiva fins al punt d’inici de la Cavalcada, a la plaça dels Infants i carrer Reial.

A les 18.45 h, es fa el disparament del primer tro d’avís que anuncia la Cavalcada.

Cavalcada de Reis 2017 a Tarragona

A les 19 h: Des de la plaça dels Infants-carrer Reial, inici de la Cavalcada dels Reis Mags.

Cap a les 20.30 h, es preveu l’arribada a la plaça de la Font. Per saludar els Mags, el lliurament de les claus de la ciutat per part de l’Alcalde, i el missatge de pau als nens per part del rei Melcior. Finalment, el comiat.

Recorregut Cavalcada de Reis Mags:

L’itinerari Reial passarà per:

  • la plaça dels Carros
  • El carrer Apodaca
  • La plaça de la Mitja Lluna
  • El carrer Unió
  • La Rambla Nova (dos tombs)
  • El carrer Sant Agustí
  • Portalet
  • Plaça de la Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *