Casals al Barri de Les Corts

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

5 Casals al Barri de Les Corts per anar amb nens al setembre o bé per les vacances de nadal, setmana santa o durant les vacances d’estiu. Casals per aprendre idiomes, fer manualitats o practicar esport.

Casal d’Esports

1. El Mugen Casal es basa a treballar habilitats i el desenvolupament personal a través de la diversió i les Arts Marcials.

2. David Lloyd Club Turó. Varietat d’activitats esportives diàries.

Casal English & crafts

3. Just For You Kids. Manualitats, sketches, musicals, disfresses, jocs de taula…

4. Helen Doron Galileu-Les Corts.  Casal d’idiomes per que els nens ben petits aprenguin l’anglès. Un tret diferencial de l’escola és el taller “hand made arts & crafts”

Casal d’Idiomes

5. Cadmus escola d’àrab és l’únic centre de Barcelona especialitzat exclusivament en l’ensenyament de la llengua àrab i els seus dialectes

 

Els casals són una bona opció perquè els nens gaudeixin de les vacances i hi ha una gran oferta, això et permetrà escollir la temàtica que més s’adapti al teu fill o el casal més creatiu i original. A més a més de gaudir d’un ambient agradable els teus fills també aprendran i creixeran durant aquests dies en un entorn de confiança.

També podeu consultar la nostre selecció de de casals per a nens a altres barris de Barcelona:

 

Si esteu pensant en buscar alguna activitat pel curs escolat també uns pot interessar aquest article sobre activitats extraescolars per a l’any vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *