5 Casals al Barri de Gràcia

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

5 Casals al barri de Gràcia pels dies en que l’escola s’ha acabat , per setembre, per les vacances de nadal, per l’estiu i per setmana santa.

Casal d’idiomes

1. El Petit Panda, xinès pels més petits al barri de Gràcia. També opció de fer activitats extraescolars.

2. ICCIC, casal d’idiomes per a totes les edats. Casal d’anglès des de ben petits amb activitats lúdiques, sortides a l’exterior i jocs. Pels més grans, hores lectives d’idiomes convinades amb activitats lúdiques i amb suport informàtic.

Casal de Música

3. MusicTogether al barri de Gràcia. Opció de realitzar classes de prova gratuïtes per familia. Aprendre música en família.

Casal per a periodistes, artistes, arqueòlegs

4. Exploradores Urbanos

Casal per a nadons

5. Ninos, centre d’educació viva pels més nadons amb servei d’atenció molt ampli. Educació viva amb moltes activitats sensorials perque els nens experimentin amb el joc i els sentits.

 

Amb aquests casals els vostres fills podran gaudir del seu temps lliure sense moure’s gaire de casa!

També podeu consultar casals a altres barris com:

O bé llegir aquest post sobre activitats extraescolars per a l’any vinent, … a veure si us ajudem una miqueta en la tria.

 

Comentaris

  1. Anònim

    Som un espai d’acompanyament a la.criança que just abans d’iniciar el curs tenim les dues primeres setmanes de casal. Obert a peques de fins a 3/4 anys. Tenin un espai preparat per a l’acompanyament respectuós dels més petits de casa seguint les bases de l’educació VIVA. Ens queden places de CASAL i d’Espai d’Acompanyament a la Criança 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *