5 casals al Barri de Ciutat Vella

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

5 Casals al barri de Ciutat Vella a Barcelona perque els nens puguin gaudir de les seves vacances.

Casals amb animals

1. Zoo de Barcelona, al zoologic de Barcelona trobareu moltes activitats agrupades per edats segons la seva dificultat. El Zoo és un espai a l’aire lliure i això és important a l’hora de triar els casals que fan els nens, especialment a l’estiu!

Casals de cuina

2. La boqueria. Al mercat de la boqueria, hi ha l’espai de cuina amb tallers per introduir els més petits en el món de la cuina. Pels més grans o adolescents també es fan casals amb un contingut més elaborat i precís.

Casals per artistes

3. CCCB culturnautes. Els casals d’estiu al CCCB són molt artístics. Trobareu activitats pels nens des de ben petits perque puguin desenvolupar les seves habilitats artístiques sense haver de patir en que s’embrutin o deixin la casa tota bruta!

4. La Marelle, activitats multilingües. En aquest centre podeu trobar activitats multilingües. El casal és molt obert i lliure!

5. Taller obert del Raval. Al Raval s’organitzen casals d’estiu i de temporades molt assequibles pels nens i famílies. Les manualitats i activitats d’art es realitzen a tota hora i són molt divertides.

Aquests son alguns dels casals que es realitzen durant les jornades de vacances escolars de setembre, vacances de nadal, vacances d’estiu i vacances de setmana santa al barri de Ciutat Vella. També podeu trobar informació de casals a altres barris com Sarrià Sant Gervasi, Eixample, Gracia.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *