Cap de setmana a Cardona

Categories: Viatjar, vacances amb nens.

Voleu fer una escapada aquest pont del 15 d’agost? Passeu el cap de setmana a Cardona amb els nens! A Cardona trobareu: hotel per anar amb nens, activitats culturals, visites a la muntanya de sal i moltes aventures més per viure en família.

El primer dia: 

Durant el dia podeu visitar Cardona, els nens sentiran la història en directe: podeu passejar per una vila medieval, contemplar la grandesa de temples romànics i gòtics i reviure setges i batalles al castell més inexpugnable.

La veritable història de la Torre de la Minyona

Si aneu amb nens Petits al Petit Explorador us recomanem fer aquestes visites:

– Visita teatralitzada al Castell. La veritable història de la Torre de la Minyona: Es tracta d’una divertida i agradable visita al conjunt monumental del Castell de Cardona,  en format d’aventura, per descobrir el gran secret de la llegenda de la Torre de la Minyona. Un recorregut teatralitzat per acostar la història a través del teatre infantil als nens i nenes. Especialment pensat per al públic familiar i infantil.

visita_guiada_centro_historico_cardona

– Visita guiada pel centre històric de Cardona: Itinerari guiat pel centre històric on descobriràs l’encant i la història d’aquesta vila medieval. L’itinerari guiat per la vila medieval permet descobrir un tramat de carrerons estrets amb molt d’encant on hi conviuen majestuosos casals i obres tan singulars com l’església de Sant Miquel.

Per la tarda podeu anar al Vilar Rural de CardonaEs tracta d’uns allotjaments rurals molt ben preparats per a les famílies, amb activitats familiars. 

Vilar Rural de Cardona

Per la tarada podreu gaudir de: tallers de manualitats, de cuina, amb animals, a l’hort… Una infinitat d’activitats per gaudir de la família. O si preferiu, podeu anar a refrescar-vos a la piscina.

vilar_rural_cardona (13)

A la nit, per dormir trobareu habitacions àmplies i amb possibilitats de compartir 4 persones o tenir habitacions comunicades per a famílies de 5 o més membres.

Vilar Rural de Cardona

A més a més, el servei del Vilar de Cardona per famílies amb nens petits inclou el bressol del nadó, les farinetes de verdura, carn o peix i trones als menjadors.

Segon dia:

Us animem a fer la visita teatralitzada a la Muntanya de Sal. Una divertida i agradable visita  a la Muntanya de Sal de Cardona, en format d’aventura pensada pels nens de la casa!

Visita_teatralitzada_a_la_Muntanya_de_Sal_1

En aquesta expedició us endinsareu a la Muntanya de Sal, n’aprendreu la formació, la història,  les formes d’extracció, els tipus de sal… Us divertireu amb els cinc sentits al mateix temps que hi deixareu volar la imaginació per descobrir un món màgic on tot és possible.

Alhora de dinar torneu al Vilar Rural i gaudiu de les activitats, la piscina i relaxeu-vos durant aquestes mini vacances!

excursio

Tercer dia: 

Aprofiteu que dilluns 15 d’agost és festiu per quedar-vos un dia més per Cardona. Avui us proposem fer una excursió en familia. Teniu moltes opcions:

 • Ruta Natural per l’Entorn de Cardona
 • El camí d’Urgell o dels contrabandistes
 • El camí de la frontera
 • El camí dels monjos
 • El camí dels Santuaris
 • Els molins de la sal
 • La via salària

 

VILAR RURAL DE CARDONA

Pressupost 3 dies tota la familia (2 adults i 1 nen de 4 anys)

 • Hotel i Pensió Completa: 482,30 €
 • Visita guiada pel centre històric de Cardona: 7.20 €
 • Visita teatralitzada al Castell: 14.40 €
 • Visita teatralitzada a la Muntanya de Sal: 27€
 • Total tots els dies 1 familia: 530,9€

 

El millor és que si reserveu aquestes activitats amb el Petit Explorador teniu descomptes! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *