Àvila amb nens

Categories: Llibres i Jocs per nens i Viatjar, vacances amb nens.

Activitats:

  • El primer cap de setmana de juny es realitza la Ronda de las Leyendas ón que places i carrers oferiran representacions i actuacions, tant per a petits com per a grans, ón s’explicaran llegendes típiques relacionades amb els racons d’Àvila.
  • Si voleu passar un matí o tarda diferent amb els nens, podeu fer una excursió amb caiac o canoa pel “Embalse del Burguillo”. Les canoes les podeu llogar al camping que hi ha a la vora del mateix Embalse (Camping el Burguillo, a prop de Cebreros)
  • Desde la porta de San Vicente es pot pujar al Tren Turístic que ens portarà a fer una ruta per dins de les muralles i podrem visitar la ciutat sense necessitat d’anar a peu. Durant tot el recorregut es podran escoltar explicacions sobre els monuments que es van veient. Fa la sortida a la Plaza de San Vicente. Al Juliol i Agost es fan sortides nocturnes a les 22h mentres es poden escoltar relats i llegendes dels monuments que es van veient.

Setmana Santa

  • Des del divendres de Setmana Santa fins al diumenge es fan les típiques i impressionants processons de Setmana Santa. També en aquests dies fan tradicionals jocs populars per a totes les edats des del dimecres fins el dissabte, jocs com  el “juego de borregos ” o el “bacarrà”.

Festes

  • A la festa de San Segundo en homenatge a San Segundo es fa una processó fins a l’hermita del sant acompanyats dels “Maceros” vestits tradicionalment i amb maces. La tradició diu que si li demanes 3 desitjos, aquests es compliran. Per celebrar la festa hi hauran mil activitats, jocs i representacions per a totes les edats.

Parcs

  • El Parque de San Antonio d’Àvila és el parc més gran de la ciutat. Compta amb numbroses instal·lacions de jocs i oci per als més petits i passejos i jardins preciosos per relaxar-se passejant per als més grans. A dins del parc podem trobar el Convent de Sant Antoni.

Monuments

  • Les Muralles d’Àvila es van construir per fortificar tota la ciutat, estan molt ben conservades i es pot pujar a la part alta on podrem gaudir de una vista magnífica de tota la ciutat. De juny fins al setembre es realitzen visites nocturnes a la muralla on també es faran visites teatralitzades ideals per a nens, però només seran els dijous, divendres i dissabtes.

Llibre:

  • Conte d’activitats i enganxines sobre la província d’Àvila: Els nens i nenes poden aprendre moltes coses sobre els monuments, els menjars, els personatges de l’època i molt més de la província d’Àvila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *