Activitats gratis amb nens aquest nadal

Categories: 12 Festes al desembre.

Voleu sortir amb nens gratis aquest desembre? Al post del Petit Explorador us proposem un llistat d’activitats gratis amb nens aquest nadal a Catalunya!

Al blog del Petit Explorador trobaràs us recull de les activitats gratuïtes per aquestes vacances de nadal. Aprofita els caps de setmana al màxim!

Estigues al dia de totes les ofertes infantils i familiars a Catalunya subscrivint-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador

 

Activitats gratis a Barcelona:

 • Kaliu Park: L’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet inclou la gran pista de gel, el tobogan gegant i un munt d’activitats lúdiques per a tots els públics. Més informació aquí! 
 • Fàbrica dels Reis d’Orient a Sant Andreu: La Fabra i Coats acollirà un gran espectacle familiar i nadalenc totes les tardes entre les 17.00 i les 21.00 hores fins el 4 de gener.  La durada dels passis és aproximadament de 20 minuts. No s’ha de fer inscripció prèvia i l’activitat és gratuïta.
 • Cinema Familiar: El Casal de Barri La Palmera organitza un cicle de cinema familiar l’últim divendres de cada mes, entre octubre i juny.
 • Fira de Santa Llúcia a Barcelona: s’obre al públic del 24 de novembre al 23 de desembre. Amb 287 parades que oferiran els productes nadalencs tradicionals. Per a aquesta edició s’han organitzat diferents activitats paral·leles a la celebració de la fira com el Tió Gegant de la Fira de Santa Llúcia i la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona.
 • Fira de Sant Tomàs i Reis a la Gran Via de Barcelona: A partir del 19 de desembre i fins al 6 de gener torna la Fira de Reis de la Gran Via, la fira de la il·lusió.
 • I moltes més activitats tots els diumenges a Barcelona gratis amb els nensconsulta-les aquí!

Caldes d’Estrac:

 • Festa Major petita i Festes de Nadal de Caldes d’Estrac, El Maresme. Tindran lloc del 13 al 29 de desembre. Acte infantil Jugantots, taller infantil de Nadal a la Fabriqueta, concerts de música, xocolatada i molt més.

 

Calella:

 • Gran banyada nadalenca a Calella, El Maresme, el dia 25 de desembre. Té lloc a les 12h del migdia davant de les barques i del pas de nivell, a prop de l’estació de Calella. A toc de coet, tots els valents han de deixar la por enrere i banyar-se al mar.

 

Lleida:

 • Cucalòcum, 27è Parc de la Infància i la Joventut de Lleida. Des del 26 de desembre de 2017 fins al 4 de gener de 2018, al Pavelló 3 i 4 de la Fira de Lleida. Fins a 50 activitats en una oferta molt variada que combina les propostes purament lúdiques amb d’altres educatives, esportives i de sensibilització social.

 

Tremp:

 • Festa de l’Aixecada del Ninot a Tremp, el proper 28 de desembre. Es tracta de la construcció d’una llufa gegant pel matí, a sota l’ajuntament. Per la tarda es penjarà la llufa al campanar i la faran ballar. Seguidament es procedirà a la cremada de la llufa i xocolatada popular.

 

Centelles:

 • Festa del Pi de Centelles, Osona, el proper 30 de desembre. Aquesta celebració consisteix a sortir a buscar el pi més bonic de la contrada, engalanar-lo i oferir-lo a Santa Coloma. Una celebració centenària que us sorprendrà!

 

Si t’ha agradat el post Activitats gratis amb nens aquest nadal
subscriu-te totalment gratis en el butlletí del Petit Explorador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *