Activitats gratis amb nens aquest cap de setmana- del 28 d’abril al 1 de maig

Categories: 04 Festes a l'abril i Tallers i Activitats amb nens.

Us proposem un llistat d’activitats gratuïtes per fer amb nens el cap de setmana. Avui al post del Petit Explorador us proposem activitats gratis amb nens aquest cap de setmana- 28 d’abril al 1 de maig!
Aquest 2018 aprofita els caps de setmana al màxim! Estigues al dia de totes les ofertes infantils i familiars a Catalunya subscrivint-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador.

Martorell

  • Fira de Primavera del 27 al 30 d’abril: hi trobareu mostres de maquetismes, fira comercial, fira d’artesania, pagesia. També hi haurà entreteniment pels més petits amb la fira de joc i oci familiar. Mostra de moda i gastronomia, visites teatralitzades, cercavila i moltes coses més!

Badalona

  • Festival romà Magna Celebratio del 26 al 29 d’abril: Badalona donarà a conèixer el patrimoni romà de la ciutat a través de la reconstrucció històrica. Hi trobareu tallers familiars com fer el teu amulet romà, bossa de feltre, braçalet de Cleòpatra, entre altres.

Barcelona

Gavà

  • 65a Fira d’espàrrecs de Gavà 28 i 29 d’abril: mostra agrícola, comercial i artesanal. També hi ha un espai infantil de Petits Pagesos, espai de joc, tallers i inflables. Jornada de portes obertes al Parc Arqueològic, al Refugi antiaeri,…

Olot

  • Fira de la primavera l’1 de maig: mercat alimentari, de l’automòbil, artesania. Tallers infantils de pintura i moltes altres coses.

Santa Fe del Penedès

  • Fira de la Via Augusta 1 de maig: esmorzar Popular, caminada solidària, espectacles. Activitats infantils com caravana de burrets i jocs infantils.

Figueres

  • Fires de Santa Creu del 27 al 6 de maig: exhibició castellera, ballades de sardanes, concerts, espectacles infantils, cercaviles de gegants i capgrossos, representacions teatrals i piromusical.

Palafrugell

  • Festival de Flors i violetes del 27 d’abril al 1 de maig: hi haurà concerts i activitats. Mercat d’artesans, decoració de carrers, puzle gegant, taller de pintura, de robòtica, de pallassos i moltes altres coses.

La Pobla de Segur

  • Vila del llibre 28 i 29 d’abril: hi trobareu recitals de poesia, narrativa juvenil. Hi haurà propostes culturals, gastronòmiques i de turisme actiu amb inspiració literària. Podreu fer caminades literàries, conta contes infantils, escape room,…

Tortosa

  • ExpoEbre del 28 d’abril al 1 de maig: a més a més dels stans també hi haurà exposicions, espectacles, desfilades, actuacions musicals,…

Cabrera de Mar

  • Festa de les Bruixes i Mercat Medieval: gaudireu de visites guiades, conferències, concerts, visites teatralitzades, tallers familiars, lectures de poemes, ball de bruixes, …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *