Activitats gratis amb nens aquest cap de setmana- 5 i 6 de maig

Categories: 05 Festes al maig i Tallers i Activitats amb nens.

Us proposem un llistat d’activitats gratuïtes per fer amb nens el cap de setmana. Avui al post del Petit Explorador us proposem activitats gratis amb nens aquest cap de setmana- 5 i 6 de maig!
Aquest 2018 aprofita els caps de setmana al màxim! Estigues al dia de totes les ofertes infantils i familiars a Catalunya subscrivint-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador.

Barcelona

 • La cultura va de festa a Nou Barris (6 de maig): hi haurà cercaviles, espais infantils, mostra d’entitats, tallers oberts, actuacions musicals, dinar popular i altres activitats.
 • Fira del Mar a l’Avinguda Bogatell (5 de maig): durant tot el dia hi haurà activitats gratuïtes amb espectacle de dansa, música i màgia. També gaudireu de jornades esportives i infantils amb jocs tradicionals, tallers de dibuix i pintura. Hi haurà modelat de tecnologia creativa.
 • Activitats tots els diumenges a Barcelona gratis amb els nens, consulta-les aquí!

Santpedor

 • La Fira de la Flor (5 i 6 de maig): hi trobareu mercat floral, llibres artesans, dansa, degustacions, contacontes, exposicions i tallers.

Sant Iscle de Vallalta

 • 19a Diada Màgica de la Maduixa i el Vi (6 de maig): gaudireu d’una exhibició de vehicles de ràdio control, de la marxa màgica de dones d’aigua, cercaviles, activitats relacionades amb l’univers. Pels infants hi haurà inflables, atraccions i tallers.

Sabadell

 • XIII Festa del parc de Catalunya (del 4 al 6 de maig): per a les famílies amb nens hi ha tallers, festa de l’animal de companyia, gimcana familiar, danses de l’Índia, llits elàstics, animació i moltes coses més!

Calella

 • Fira Renaixentista (5 i 6 de maig): podeu participar en cercaviles, tallers infantils, rutes guiades per la Calella Renaixentista. També podreu visitar l’arxiu Històric Municipal.

Arenys de Mar

 • Fira d’Indians (5 i 6 de maig): podreu participar en rutes teatralitzades, havaneres, visitareu la fira dels indians. També gaudireu d’espectacles de microteatre.

L’Escala i Empúries

 • Triumvirat Fira Grecoromana (5 i 6 de maig): hi trobareu tallers, jornada de portes obertes a Empúries, cercaviles, música romana, jos i tallers, visites guiades romanes, espectacles de foc, etc.

Sant Marc (Mallorca)

 • Sa Fira a Sineu (5 i 6 de maig): és la fira més antiga de Mallorca. Podreu gaudir de mostres de doma clàssica, concursos d’animals, exposició d’hort ecològic, cotxes de rally, taller espectacle, ball, teatre i moltes altres coses.

Girona

 • Ninetes i Ninets al Centre Cívic Santa Eugenia (5 de maig): és una activitat de jocs lúdics i educatius en família. Podreu jugar a jocs de taula i compartir jocs amb altres nens. Potser descobrireu jocs que no coneixíeu!
 • Ballmanetes a la Biblioteca Ernest Lluch (5 de maig): contacontes per a nadons narrats amb la veu i la llengua de signes. S’utilitza la mà i la veu com a eines comunicatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *