Activitats gratis amb nens aquest cap de setmana – 3 i 4 de Febrer

Categories: 02 Festes al febrer.

Us proposem cada divendres un llistat d’activitats gratuïtes per a fer amb nens el cap de setmana. Avui al post del Petit Explorador us proposem un llistat d’ activitats gratis amb nens aquest cap de setmana – 3 i 4 de Febrer!

Aquest 2018 aprofita els caps de setmana al màxim! Estigues al dia de totes les ofertes infantils i familiars a Catalunya subscrivint-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador

 

Activitats gratis a Barcelona:

 

Solsona:

  • Carnaval de Solsona del 3 al 14 de febrer. Comença sempre el Dijous Gras i s’acaba el Dimecres de Cendra. Les populars disfresses han estat substituïdes a Solsona per bates de tots els colors que porten les diferents comparses i pels gegants bojos que ballen al so del “Bufi”, l’himne del carnaval.

 

Tarragona:

  • El Carnaval de Tarragona es celebrarà del 2 al 13 de febrer. L’esdeveniment destaca per l’espectacularitat de les seves rues, especialment la de l’Artesania, que té lloc el dissabte de Carnaval. La Baixada del Pajaritu, i l’Enterrament i crema del Ninot Carnestoltes el dimarts previ al dimecres de Cendra.

 

Sant Feliu de Guíxols:

  • Carnaval de Sant Feliu de Guíxols, del 3 al 14 de febrer. Grans i petits podreu gaudir de: cercavila carnavalesca, sopar de colles i presentació del Carnaval, festa del Dijous Gras, festa de disfresses infantil, Rua, Ball del Tongo, enterrament de la sardina i altres activitats.

 

Palamós:

  • Carnaval de Palamós, del 3 al 14 de febrer. Acte de benvinguda al Carnaval i sopar popular, vermutada “Els Pirats”, Calçotada “Kins 20”, Gran Rua Infantil del Dijous Graus, Gran Rua de Carnaval, gran Concurs d’exhibició de comparses, Judici Sumaríssim, Mort del Carnestoltes amb motiu del Dimecres de Cendra i altres activitats.

 

Balsareny:

  • Festa dels Traginers del 2 al 4 de febrer. Desfilada de cavalleries, curses de cavalls, mules i ases, oficis que envolten el món del traginer, benedicció dels animals, ballada a la plaça, tastar productes artesanals.

 

Castelló d’Empúries:

  • De l’1 al 4 de febrer té lloc a Castelló d’Empúries una nova edició de la Festa Major d’hivern, la Festa de la Candelera. Propostes musicals, activitats culturals i tradicionals, activitats infantils, audicions de sardanes, cinema i exposicions. D’altra banda l’Ecomuseu-Farinera i la Cúria-Presó realitzaran una jornada de portes obertes.

 

Torà:

  • Ja és aquí el Carnaval i Festa “El Brut i la Bruta” de Torà! El 2 i 3 de febrer se celebrarà aquest esdeveniment, que comptarà amb diversos actes com el carnaval infantil, la rua de carnestoltes o l’Olympic Party.

 

 

 

Si t’ha agradat el post Activitats gratis amb nens aquest cap de setmana – 3 i 4 de Febrer
subscriu-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *