Activitats gratis amb nens aquest cap de setmana- 21 i 22 d’abril

Categories: 04 Festes a l'abril.

Us proposem un llistat d’activitats gratuïtes per fer amb nens el cap de setmana. Avui al post del Petit Explorador us proposem activitats gratis amb nens aquest cap de setmana- 21 i 22 d’abril!
Aquest 2018 aprofita els caps de setmana al màxim! Estigues al dia de totes les ofertes infantils i familiars a Catalunya subscrivint-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador.

Barcelona

 • Llibreria Documenta, dissabte, 21 d’abril de 2018, a les 12h: ja és aquí el primer DocuNens de primavera! Es presenta El Mestralet, un vent que fa de les seves per Passavolant i que té moltes ganes de demostrar la seva traça artística. La història és plena de sorpreses i de situacions insòlites. Lloc: Pau Claris 144, Barcelona.
 • La nit del Drac a la plaça del Rei el 22 d’abril: es fa un homenatge a figueres de la literatura catalana. Hi assistiran actors, poetes i cantants.
 • El dia 23 hi haurà un gran ventall d’activitats per a tots els públics als diferents barris i districtes per gaudir amb tota la família.
 • Barri de la Sagrera Festa de la Primavera: faran una recollida d’aliments. Hi trobareu fira de productes artesans, torneig de futbol, exhibició de vaixells teledirigits. També hi hauran espectacles infantils, trobada de cap grossos i correfoc infantil i moltes coses més!
 • Activitats tots els diumenges a Barcelona gratis amb els nens, consulta-les aquí!

Amposta

 • Dia mundial del Circ a Catalunya i Food Trucks el dissabte 21 d’abril: Podreu assistir a tallers i exhibicions de circ per a tota la família. Hi haurà actuacions de ball durant tot el dia.

Mallorca

 • Festival SonServeraClown el 21 i 22 d’abril: un cap de setmana d’humor per a tota la família. Hi trobareu tallers i activitats infantils com maquillatge de pallasso, photocall,...

Tarragona

 • Celebra Sant Jordi del 21 al 23 d’abril: podreu gaudir d’un munt d’activitats i tallers per a tota la família per celebrar aquesta diada. Podeu trobar les activitats aquí!

Balaguer

 • Durant Sant Jordi trobareu activitats gratuïtes del 21 al 27 d’abril: contes musicats, concursos de pintura ràpida, sardanes, activitats esportives per diferents edats. El 23 d’abril parades de llibres i roses, signatures de llibres, representacions teatrals, tallers infantils de pintura, ceràmica d’estil japonès, espectacles musicals, projeccions de pel·lícules, gimcana lingüística, espectacle de ball.

Figueres

 • Diada de Sant Jordi 23 d’abril: durant tot el dia parades de llibres, fira d’intercanvi de llibres, partides d’Scrabble en català, concursos, hora de conte per a nenes de més de 3 anys, tallers de rosa de fusta, demostració de cupcakes i pastissos i moltes coses més!

Piera

 • Fira de Sant Crist de Piera el 21 i 22 d’abril: podreu gaudir d’espectacles de ball, tallers infantils de maquillatge, inflables i ludoteca, animació de màgia i cançons, concerts, gimcana, bombolles de sabó, etc.

Santa Eulàlia de Ronçana

 • IX Fira Lliga’t a la Terra el 21 d’abril: venda de productes d’alimentació de proximitat, visites a l’hort, tallers familiars i berenar per a tothom!

Montblanc

 • Setmana Medieval del 20 al 29 d’abril: durant tot el dia mercat medieval, tallers d’escola cavalleresca, mostra d’oficis, espectacles infantils, projeccions, animació itinerant, torneig de cavallers, danses i malabars, teatre, joglars, …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *