Activitats gratis amb nens aquest cap de setmana – 13 i 14 de gener

Categories: 01 Festes al gener.

Aquest nou any 2018 tornarem a proposar-vos cada divendres un llistat d’activitats gratuites per a fer amb nens el cap de setmana. Avui al post del Petit Explorador us proposem un llistat d’ activitats gratis amb nens aquest cap de setmana – 13 i 14 de gener!

Aquest 2018 aprofita els caps de setmana al màxim! Estigues al dia de totes les ofertes infantils i familiars a Catalunya subscrivint-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador

 

Activitats gratis a Barcelona:

  • Festa Major de Sant Antoni a Barcelona: Del 12 al 27 de gener. Cavalcades dels Tres Tombs de Barcelona i de Sant Andreu de Palomar, actes de nova creació com ara la Porkada del Clot, els Tres Tombs Infernals de Sant Andreu, la festa dels Foguerons de sa Pobla de Gràcia, i molt més.
  • I moltes més activitats tots els diumenges a Barcelona gratis amb els nensconsulta-les aquí!

 

Valls:

  • Tres Tombs de Sant Antoni a Valls: El 13 i 14 de gener, a Valls. Són uns dels més concorreguts de Catalunya, els que presenten una millor col·lecció de carros de treball i alhora el recorregut més complex al seu pas pel barri antic de la ciutat.

 

Taradell:

  • Festes dels Tonis de Taradell a Osona: Del 13 al 17 de gener. Repic de campanes anunciant les festes el 13 de gener, passejada de burros, jocs tradicionals, conferències, exposicions, l’encesa de les fogueres de Sant Antoni Abat, el tast del porc, la benedicció, etc.

 

Argentona:

  • Festa Major d’hivern d’Argentona, El Maresme. Del 12 al 14 de gener, en commemoració de Sant Julià. Cercavila, la Mostra de Bestiari de Foc, ball i concert de Festa major amb l’orquestra, Fira d’Artesania i Alimentació de la plaça Nova, els Tres Tombs, teatre i espectacles familiars, piromusical i molt més.

 

Martorell:

  • Tres Tombs a Martorell. Del 12 al 14 de gener. És la festa més antiga de Martorell. Les atxes de vent a la plaça de la vila, és el foc que acompanya els banderers a l’inici de la festa (simbolitzen les temptacions del dimoni); la presència de la tradició gastronòmica del porc, esmorzar amb botifarres i cansalada (fins fa pocs anys sortejàvem un garrí per ajudar a fer la festa); les banderes gremials que obren la passada dels Tres Tombs i la benedicció dels animals.

 

Vilanova del Camí

  • XX Fira del Camí Ral de Vilanova del Camí, L’Anoia, el proper 14 de gener. Mostra de productes d’arrel medieval, mostra d’arts i oficis, mostra d’artesans locals i activitats infantils, concerts, espectacle d’esgrima medieval, cercavila..i més!

 

Corbera de Llobregat

  • Festa Major de Sant Antoni a Corbera de Llobregat, El Baix Llobregat. Del 13 al 27 de gener. Esmorzar popular, la missa de Festa Major, ballades de sardanes, la cercavila i la tradicional Benedicció dels animals i Tres Tombs, espectacle de circ, concerts, espectacle teatral, corralada per xics, zumbada…i més!

 

Móra d’Ebre

  • Festa Major d’Hivern de Móra d’Ebre. Del 12 al 17 de gener us esperen cinc dies d’exposicions, àpats populars, espectacles, exhibicions, Festa de la Clotxa, jocs tradicionals gegants, cercaviles, entre moltes altres activitats.

 

Osona

  • Festes dels Tonis a Manlleu, Osona. Comencen amb el pregó el dia 12 a les 21 h, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu. S’allargaran fins el 27 de gener. Missa en honor del Sant i dels difunts del Gremi de Tonis, cercavila “Passant dels Traginers”, sardanes, benedicció de cavalleries i passant dels Tres Tombs, ball del ciri, sopar de Tonis i fi de festa.

 

 

Si t’ha agradat el post Activitats gratis amb nens aquest cap de setmana – 13 i 14 de gener
subscriu-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *