Activitats gratis amb nens aquest cap de setmana – 10 i 11 de març

Categories: 03 Festes al març.

Us proposem cada divendres un llistat d’activitats gratuïtes per fer amb nens el cap de setmana. Avui al post del Petit Explorador us proposem un llistat d’activitats gratis amb nens aquest cap de setmana – 10 i 11 de març!
Aquest 2018 aprofita els caps de setmana al màxim! Estigues al dia de totes les ofertes infantils i familiars a Catalunya subscrivint-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador.

Activitats gratis a Barcelona:

Muntanyola

  • A la Fira de l’arbre i la natura el diumenge 11 de març hi trobareu: fira ramadera amb ponis per passejar amb els més petits, mercat artesanal, tirolina, exhibició i treball de gossos d’atura, glbotour, actuació de gegants i castellers, inflables i moltes més activitats!

Badalona

  • Fira de la bona alimentació i la salut Badaterra a la plaça Pompeu Fabra del 9 al 11 de març: hi trobareu tallers  infantils com: fer pastissos, un imant amb cuir, sucs verds, llets vegetals i altres productes. També xerrades sobre hatha ioga, igoa per embarassades, ús saludable de l’aigua. I també activitats com l’hospital de joguines, entre altres.

Calafell

  • Taller infantil de Xató a Calafell diumenge 11 de març a les 12h: per participar-hi es necessari inscriure’s prèviament de manera gratuïta . Aquesta activitat està recomanada per a nens de 3er de primària fins a 6è.

Tarragona

  • Tres Tombs 11 de març a les 11:30: la jornada comença amb una concentració al pàrquing Tabacalera. I l’itinerari serà: carrer Francesc Bastos, Ramón i Cajal fins la Rambla Nova

Ullastret

  • Festes de Serralavella, dissabte 10 de març: Al matí podreu gaudir de l’11è Concurs de cuina de Quaresma amb degustació dels plats que entren a concurs. També inauguració de l’exposició dels dibuixos de la 2a trobada de Sketchers.  A la tarda podreu assistir a la Tarda de Jocs i la Fira dels Jocs. Els més petits podran jugar al racó de la Palla, construccions de caixes i teles, mural per pintar,… I pels més grans jocs amb portes reciclades, llançament de disc, peixpany, Carrera de Claus,…Després d’aquesta tarda hi haurà un berenar popular!
  • Diumenge 11: A les 11 del matí Gran cantada Popular de Serralavella davant de l’Ajuntament. Seguidament trobada gegantera i cercavila pels carrers del poble. A la plaça Lluís Companys concurs de Serra de Troncs. I mentrestant a la plaça de Joan Montmany tastes de música en directe.

Fontanilles

  • Diada Castellera i fira de l’oli: a les 12h aixecada de Castells i durant tot el dia activitats diverses per els més petits com exhibició i activitat de tir amb arc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *