Activitats gratis amb nens a l’agost a Catalunya

Categories: 08 Festes a l'agost.

Aquest mes d’agost voleu sortir amb els nens? Esteu busccant activitats gratis per aquest cap de setmana? Al post del Petit Explorador us proposem un llistat d’activitats gratis per a fer amb nens els caps de setmana d’agost!

Ara, durant l’estiu, els nens de Catalunya estan de vacances, per això ampliem el post amb moltes propostes per a fer en família! Així que nens, nenes, pares, mares, avis, àvies, tiets… estigueu atents a les propostes del Petit Explorador! Activitats per a fer amb nens a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona totalment gratis.

 

Activitats gratis a Barcelona:

 • Festa Major de Gràcia: del 15 al 21 d’agost al barri de Gràcia. Carrers engalanats, actuacions, tallers, concerts… Consulteu tota la programació infantil i familiar aquí! 
 • Festa Major de Sants:  del 19 al 27 d’agost al barri de Sants. Els veïns celebren plegats la festa popular amb revetlles, tallers i múltiples activitats infantils.
 • I moltes més activitats tots els diumenges a Barcelona gratis amb els nensconsulta-les aquí!

 

Pals:

 • Festa Major de Pals: Divendres 4 d’agost a Pals. Hi trobareu cercavila, teatre, concert, zumba, balls llatins, espectacles, i molt més!

 

Canyamars:

 • Festa major de Canyamars: Del 3 al 6 d’agost. Hi haurà joc de pistes familiar, concurs de dibuix infantil, paradetes infantils, batucada i cercavila, música, xindriada i melonada, canó de l’escuma, inflables, i moltes més activitats!

 

Santa Susanna:

 • Festa Major de Santa Susanna: Del 5 al 14 d’agost. Allà us hi esperen concerts i balls, curses de cintes, l’ofici solemne, sardanes, gimcana, festa holly, xeringada, castellers, tobogan urbà, trobada de gegants, correfoc i el gran castell de focs d’artifici.

 

Roses:

 • Festa Major de Roses: del 10 al 15 d’agost. L’esdeveniment aplega diferents activitats tals com concerts de barraques, visites guiades, concerts, fires d’artesania, festa de l’escuma, la LXXXX Travessia de natació del Port de Roses, cercavila de gegants, castell de focs artificials i altres activitats…

 

Manresa:

 • Festa Major a Manresa: Des del 19 al 28 d’agost. Cultura popular, concerts, balls, esports i gastronomia seran els protagonistes de l’esdeveniment.

 

Sitges:

 • Festa Major de Sant Bartomeu a Sitges: del 18 al 26 d’agost. Festa infantil, concerts, cercavila, havaneres, cinema a la fresca, castell de foc, baixada dels balls populars, exhibició castellera, sardanes, tallers familiars, botifarrada…i molt més!

 

Mont-roig:

 • Cullerada 2017. 136a Fira de Mont-roig: Del 4 al 6 d’agost us espera aquesta fira de gastronomia singular, on els productes alimentaris de qualitat i els productes de proximitat i de la terra seran els protagonistes.

 

Taradell:

 • Festa d’en Toca-sons de Taradell: serà el 25 d’agost, però abans s’hi fan altres tipus de celebracions: el 24 d’agost és quan l’agutzil fa saber a tot el poble que el bandoler Toca-sons i la seva quadrilla ja ronden pels voltants de la vila. La festa està basada en la vida del bandoler Jaume Masferrer més conegut com a Toca-sons.

 

Igualada:

 • Festa Major d’Igualada: el dilluns 21 i el dilluns 28 d’agost. Un ampli programa d’activitats entre els quals destaquen concerts, actes infantils, cercaviles, propostes esportives, representacions teatrals i exposicions i presentacions literàries.

 

Cervera:

 • Aquelarre de Cervera: el 25, 26 i 27 d’agost. El casc antic de la vila s’omplirà de correfocs, espectacles, música, màgia i esoterisme, per gaudir de tres dies, amb nits, plens de misteri i propostes lúdiques per a grans i petits.

 

Badalona:

 • Festa Major d’Agost de Badalona: Del 13 al 15 d’agost. El programa inclou actuacions musicals, actes de cultura popular, una actuació infantil i els tradicionals Castell de Focs i Ball de Festa Major.

 

Falset:

 • La Festa Major de Falset: arriba del 12 al 16 d’agost. Cercavila i inauguració de “la Farola” restaurada i Tupinada, concert de Manel i Espaldamaceta, teatre, espectacles, concursos i molt més!

 

Tarragona:

 • Festa Major de Sant Magí a Tarragona: del 14 al 19, l’aigua i la festa s’estendran per tota la ciutat. La Petita Remullada, La Revetlla Remullada, la TarrAQUAnins, la Festa de l’Aigua del Barri del Port…

 

Ripoll:

 • Mercadal del Comte Guifré a Ripoll: els dies 11, 12 i 13 d’agost. Es tracta d’un mercat medieval, concerts, concursos de tir amb arc, taverna medieval, falconeria, justes de cavalls o visites teatralitzades…

 

 

Si t’ha agradat el post Activitats gratis amb nens a Catalunya
subscriu-te totalment gratis en el butlletí del Petit Explorador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *