Activitats gratis amb nens 28 i 29 d’octubre a Catalunya

Categories: 10 festes a l'octubre.

Voleu sortir amb nens gratis aquest setembre? Al post del Petit Explorador us proposem un llistat d’activitats gratis amb nens 28 i 29 d’octubre a Catalunya!

Aprofita per gaudir de les activitats gratuïtes a Catalunya. Així que nens, nenes, pares, mares, avis, àvies, tiets… estigueu atents a les propostes del Petit Explorador! Activitats per a fer amb nens a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona totalment gratis. 

 

Activitats gratis a Barcelona:

  • Superheroi(ne)s BCN, diumenge 29 d’octubre de 10 a 14h al Parc de l’Espanya Industrial de Barcelona. Hi haurà moltes proves per als infants… i per als pares i mares! (un laberint, curses de sacs col·laboratives, caçar forats negres, un fotomaton per enviar missatges a l’espai, etc).
  • Grades Obertes al Canòdrom. Parc de Recerca Creativa. El 28 Octubre 2017 (11-14h). El parc del Canòdrom es transformarà en una gran llotja esportiva i artística que convidarà a la participació del públic en les diferents modalitats.
  • 4rt Saló de Famílies Nombroses de Catalunya a la Fira de Barcelona els propers 4 i 5 de novembre. L’entrada al Saló és GRATUÏTA per a totes les famílies nombroses. Més informació aquí. 
  • Cinema Familiar: El Casal de Barri La Palmera organitza un cicle de cinema familiar l’últim divendres de cada mes, entre octubre i juny.
  • La Festa del Dia Mundial de les Ciutats convida a tots els visitants del recinte Modernista de Sant Pau, especialment a les famílies, a celebrar el dia internacional. El 5 de novembre de 10 a 14h podreu jugar i participar dels tallers amb materials experimentals i reciclats.
  • I moltes més activitats tots els diumenges a Barcelona gratis amb els nensconsulta-les aquí!

 

Sant Cugat:

  • 13ª Trobada Anual de Tintinaires 2017 el proper diumenge 5 de novembre. Es realitzaran un seguit d’activitats relacionades amb el personatge, tals com una fira de productes tintinaires, un taller de còmic i conta contes per als més menuts, un concurs de gossos per trobar el Milú i una gran gimcana tintinaire als jardins de darrera del monestir.

Girona

  • Fires de Sant Narcís: des del 27 d’octubre fins al 5 de novembre arriben amb una programació d’activitats: parades d’artesania, atraccions de fires, programació de teatre i música, actuacions al carrer, concerts…i molt més!!

 

Vilassar de Dalt

  • La Fira del Bolet el 28 i 29 d’octubre. Aplega expositors de parades de bolets frescos i assecats, cistells, llibres, taller de cistelleria, ceràmica de bolets, embotits de bolets, ganivets, talles de fusta de bolets, entre altres relacionats amb el culte als bolets i la natura.

 

Cardona

  • Fira de la Llenega de Cardona, el 29 d’octubre. Una mostra dedicada al món dels bolets que acull diverses activitats relacionades amb aquest producte típic del municipi.

 

 

Si t’ha agradat el post Activitats gratis amb nens 28 i 29 d’octubre a Catalunya
subscriu-te totalment gratis en el butlletí del Petit Explorador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *