Activitats amb nens aquesta setmana santa

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

Avui donem la benvinguda a la primavera oferint-vos idees d’activitats amb nens aquesta setmana santa.

Encara no saps que fer amb els nens aquest abril al Petit Explorad et proposem alguns plans per a fer amb els teus fills aquesta setmana santa:

 

1. ANAR A COMPRAR LA MONA

activitats amb nens aquesta setmana santa

A Catalunya són famoses les mones de Pasqua de les pastisseria i els seus espectaculars aparadors. Fer una passejada i mostrar als nens aquesta dolça tradició pot ser una manera entretinguda de passar la tarda.

2.  FER OUS DE PASQUA

activitats amb nens aquesta setmana santa

Organitza un taller de manualitats a casa! Escolliu uns ous i transformeu-los en ous de pasqua decorant-los i posant-los en cistelles. En nombroses cultures, els ous simbolitzen “vida” i “fertilitat”, i ja en temps de Roma i Grècia es regalaven ous pintats a la primavera. En la cristiandat, la paraula Pasqua significa “vida nova”, i aquest és el sentit que se li dóna als ous, la nova vida de Jesucrist ressuscitat.

3. BUSCAR ELS OUS DE XOCOLATA

activitats amb nens aquesta setmana santa

No oblidis una de les activitats de Pasqua que més il·lusió fa als petitons: la cerca del tresor dels ous de xocolata! Un clàssic que es gaudeix en família a través de la cerca per tota la casa i el jardí dels ous de xocolata que el conill de Pasqua ha deixat. No oblidis tenir a mà la càmera de fotos per captar el moment d’alegria en què es trobin els ous, són records molt bonics!

4. ESCAPADA A UNA CASA RURAL

Vilar rural

El cap de setmana en una casa rural, és una experiència que els encantarà, sobretot si la casa compta amb animals com a gallines, oques, vaques, ruc… Al Petit Explorador trobareu moltes ofertes d’allotjament i hotels amb activitats per a nens.

5. ACTIVITATS  DE SETMANA SANTA

Vilar Rural de Cardona, hotel amb nens

Durant la setmana santa hi ha una gran oferta d’activitats per a famílies. És una oportunitat per apuntar-se, conèixer nous llocs i altres famílies i infants amb qui segur podreu compartir dies inoblidables! Al Petit Explorador trobareu activitats per a tots els gustos, algunes activitats a destacar són:

6. CUINAR TOTA LA FAMÍLIA

activitats amb nens aquesta setmana santa

La tradició més dolça de la setmana santa és celebrar aquesta festa amb la família i els amics. Us proposem cuinar alguna d’aquestes receptes tipiques de pasqua:  La Torrija, bunyols de bacallà, La mona de Pasqua…

7. CONTES I HISTORIES DE PASQUA

llegir en familia

Una bonica manera de preparar l’arribada de Pasqua amb els nostres fills és llegir alguns contes i històries de Pasqua. Tant relats religiosos de Setmana Santa especialment preparades per a nens com a contes sobre el conill de Pasqua, aniran preparant el cor i les expectatives dels nens cap a aquesta data especial.

8. ANAR A VEURE UNA PROCESSÓ 

activitats amb nens aquesta setmana santa

Si gaudeixes amb les processons, aquesta pot ser una ocasió per compartir la teva afició amb els petits de la casa, i a més gaudir de la tradició.

9. APUNTEU ALS NENS A UN CASAL DE SETMANA SANTA

casal setmana santa

Si els pares treballeu durant les vacances escolars dels nens, apuntar als nens a un casal és una bona solució. La tornada del bon temps és només una excusa per marxar fora de la ciutat a passar uns dies inoblidables!

10. APROFITEU ELS ÚLTIMS DIES DE NEU 

Estacions d’esquí, pistes de gel i tobogan de gel amb nens!

Voleu aprofitar els últims dies de neu per anar a esquiar amb els nens? Durant el mes de Març i Abril les estacions d’esquí familiars estan obertes perquè gaudeixis amb els grans i amb els petits!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *