8 propostes per visitar el Raval en família

Categories: 04 Festes a l'abril i Tallers i Activitats amb nens.

Durant aquesta primavera, que es presenta plujosa, us fem 8 propostes per visitar el Raval en família en dies de pluja. El Raval és un dels barris més històrics de Barcelona. Si volem conèixer la Barcelona més autèntica haurem d’anar cap a Ciutat Vella. Un dels districtes més culturals i antics de la ciutat. Avui al post de Petit Explorador us proposem 8 activitats per fer amb nens al Raval en dies de pluja.

El Raval sempre ha tingut una cultura molt teatral i així ho demostren tots els teatres que trobem a la zona el Romea, el Goya, el Liceu,… així que no podem visitar el Raval sense tenir en compte l’oferta teatral que ofereix. 

1.El Gran Teatre del Liceu

El Liceu és un dels teatres més emblemàtics de Catalunya, està situat a la Rambla de Barcelona. Encara que sigui conegut per les òperes que s’hi celebren també van crear la iniciativa El Petit Liceu, que Ofereix espectacles per a tota la família. Aquests dies podeu reservar entrades per anar a veure Els Músics de Bremen, un espectacle de dansa amb titelles a partir del conte infantil dels Germans Grimm.

2.Teatre del Raval

El Teatre del Raval va pujar el teló l’any 2007 al Carrer Sant Antoni Abat (A prop de la parada de metro de Sant Antoni). Aquesta és una bona opció per anar els dies de pluja perquè té una oferta d’obres familiars molt interessant per gaudir amb els nens i apropar-los al món del teatre i la cultura.

3.Palau Güell

El Palau Güell és un dels primers encàrrecs importants que va rebre Gaudí al principi de la seva carrera. Si voleu conèixer el Palau amb els vostres fills tenen activitats per visitar-lo amb nens. Hi podreu anar el 2on i el 4art diumenge de mes a les 11h. Durant la visita descobrireu els materials i les eines que utilitzaven els col·laboradors de Gaudí, podreu escoltar l’orgue del saló central i us disfressareu de la família Güell.

4.Biblioteca de Catalunya

La Biblioteca de Catalunya està ubicada a l’antic Hospital de Santa Creu de Barcelona, un dels conjunts gòtic civil més importants de Catalunya. Allà a més a més de molts llibres també hi podreu fer activitats, veure exposicions i reservar visites guiades per a tota la família. El dia de Sant Jordi hi ha portes obertes. Així que tothom podrá veure les col·leccions que guarda aquest edifici.

5.Arts Santa Mònica

El centre d’Arts Santa Mònica es dedica sobretot a impulsar la creació de cultura digital que es fa a Catalunya. L’entrada és lliure i també podreu veure exposicions i participar en diverses activitats amb els vostres fills.

6.Museu d’Art Contemporani

La missió del MACBA és transmetre l’art contemporani a tots els públics. Per això aquí trobareu tot tipus d’exposicions i activitats per fer en família. A més a més els menors de 14 anys tenen l’entrada gratuïta. La propera activitat en la que podreu participar és  la Fira Món Llibre.

7.Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Al costat del MACBA hi trobareu el CCCB, un espai per la creació i la divulgació de la cultura contemporània. Aquí també fan moltes activitats per a tota la família, a més a més d’exposicions i tallers per fer amb nens de totes les edats. Els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta.

Esperem que us hagin agradat aquestes propostes i que gaudiu amb tota la família del Raval durant aquesta primavera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *