5 idees per decorar el jardí per a nens

Categories: Manualitats a casa.

Tens un jardí o un pati i nens? Ara que ve l’estiu i els nens tenen vacances, el seu lloc favorit és el pati.

El jardí pot convertir-se en un lloc ideal per gaudir de les activitats a l’aire lliure i per deixar volar la imaginació. Avui al Petit Explorador volem proposar-te idees per decorar el jardí per als nens!

5 idees per decorar el jardí per a nens:

  1. Un sorral 

Els nens es divertiran fent castells de sorra i altres dibuixos a casa! Construeix-los un calaix de sorra i veureu que de temps lliure us deixen, ja que aquest sorral absorbirà totes les seves energies.

5 ideas para decorar el jardín para niños

Podeu fer-ho amb uns palets, aprofitant una roda de camió o més fàcil, comprant una piscina inflable i omplint-la de sorra. Una cosa tan simple farà que estiguin hores entretinguts.

  1. Parc infantil

5 ideas para decorar el jardín para niños

Tots els nens tenen algun joc preferit, o el tobogan, o el puja i baixa, o la torre d’escalar o els gronxadors per exemple. Posa-li el seu joc favorit i veuràs que bé s’ho passa el petit. Si no pots comprar-los, els gronxadors els pots fer tu mateix.

 

  1. Refugi secret 

5 ideas para decorar el jardín para niños

Una idea estupenda és que tinguin el seu propi cau, podeu fer un tipi casolà, a la manera índia. Si els vostres fills són una mica grans, potser els agradi més la idea d’una tenda de campanya o una caseta. Podeu omplir el refugi de coixins i baixar la mosquitera per aconseguir que ningú els molesti.

 

  1. Aigua i més aigua

A l’estiu és indispensable que no falti l’aigua per refrescar-nos! Alguna cosa que ens proporcioni aigua, una piscina inflable, una piscina d’obra, una mànega o qualsevol altre sistema on puguem emmagatzemar aigua perquè els més petits s’ho passin en gran i sense fogots.

5 ideas para decorar el jardín para niños

A més, l’aigua els permet poder humitejar la sorra i fer castells, per crear fang amb la terra, per omplir d’aigua recipients i traspassar-la d’un a un altre, etc.

 

  1. Plantes

5 ideas para decorar el jardín para niños

En tot jardí ha d’haver-hi plantes, arbres i arbustos, sinó no seria un jardí. L’ideal és que els nens puguin gaudir d’aquesta vegetació, cuidar-la, regar-la… I que sigui una vegetació que ofereixi diferents olors i fins i tot sabors.

 

Tens més idees? Explica’ns-ho en els comentaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *