Fira de Barcelona acollirà el 4t Saló de Famílies Nombroses de Catalunya

Categories: 11 Festes al novembre.

 

Fira de Barcelona acollirà el 4t Saló de Famílies Nombroses de Catalunya:

 • Serà el 4 i 5 de novembre de 2017 en el Córner de Fira de Barcelona.
 • Entrada gratuïta per a totes les famílies nombroses.

El Saló de Famílies Nombroses de Catalunya és un esdeveniment que organitza l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC). S’organitza cada dos anys i reuneix els productes i serveis que més necessiten les grans famílies, amb les millors condicions en ofertes i descomptes de diversos sectors.

Tot això en un espai pensat per a tota la família, amb un programa complementari d’activitats amb tallers per a nens sobre qüestions d’interès familiar: educació, reciclatge, esports, etc.

Horaris:

 • Dissabte 4 de novembre: 11:00 h-20: 00 h.
 • Diumenge 5 de novembre: 11:00 h-19: 00 h.

Lloc:

 • Es durà a terme al recinte firal de la Fira de Barcelona (Montjuïc – El Córner de Plaça Espanya).

Preu:

 • L’entrada al Saló és GRATUÏTA per a totes les famílies nombroses.
 • Les invitacions que estaran disponibles a partir de l’1 d’octubre a través de la web.
 • Només cal descarregar-les a: www.salofamiliesnombroses.com i presentar-les a l’entrada acompanyades del títol o carnet de família nombrosa.

 

Fira de Barcelona acollirà el 4rt Saló de Famílies Nombroses de Catalunya

Un espai familiar

En el Saló podreu conèixer una àmplia gamma de productes i serveis adaptats a les necessitats de la teva família vehicles de grans dimensions, hotels familiars, assegurances, idiomes, etc., El que més interessa als teus, tot amb preus especials.

A més podràs accedir a ofertes i promocions exclusives aquell cap de setmana per a les famílies assistents al Saló. Si teniu un viatge pendent, esteu pensant ja en les vacances o necessiteu canviar de cotxe … no et perdis aquest esdeveniment, en què també trobaràs descomptes en alimentació, assegurances de llar, salut, noves tecnologies, etc.

 

Fira de Barcelona acollirà el 4rt Saló de Famílies Nombroses de Catalunya

Zona de nens

El Saló comptarà amb un espai de jocs i activitats infantils perquè els fills s’ho passin en gran. També hi haurà un programa de tallers, que se succeiran al llarg dels dos dies i que inclourà activitats com tallers de ciència, robòtica, esports, tallers de reciclatge, vídeos, pintura… i molts més.

 

Organitza

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, organitzadora del Saló, estarà present al mateix amb un estand informatiu sobre la seva tasca. Si encara no ets soci, podràs associar-te allà mateix i començar a gaudir d’un munt d’avantatges, perquè durant tot l’any “Ser més, et costi menys”.

Comentaris

 1. Marta Abad

  Hola! Una pregunta… Som un matrimoni ajuntat amb 4 nens en total, no tenim el carnet de familia nombrosa, pero ens interesa venir al saló, encara que tingui un cost, podem anar? Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *