3 i 4 de juny – Que fer amb nens a Catalunya gratis

Categories: 06 Festes al juny i X Fires i Festes Populars.

Al blog del Petit Explorador trobaràs una selecció de les activitats gratuïtes més destacades d’aquest mes de juny per gaudir d’una primavera inoblidable amb els nens. Aquest 3 i 4 de juny – Que fer amb nens a Catalunya gratis i aprofita els caps de setmana al màxim!

Surt amb els nens gratis, gràcies al Petit Explorador. Et proposem una llista d’activitats gratis a Catalunya per sortir amb els nens: tallers, fires, contacontes, festes infantils… Comparteix noves experiències amb els teus fills, viu moments únics en família!

Estigues al dia de totes les ofertes infantils i familiars a Catalunya subscrivint-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador.

banner_newsletter_2

BARCELONÈS:

Proves gratuïtes a Music Together: Del 13 al 17 de juny. Com cada trimestre, Music Together Barcelona obra el seu últim dia de classe a totes les famílies amb ganes de passar-ho bé cantant, ballant i tocant amb els seus petits. Més informació a: http://www.petitexplorador.com/activitats/music-together-sessions-gratis/

I moltes més activitats tots els diumenges a Barcelona gratis amb els nens, consulta-les aquí!

ALT EMPORDÀ:

Fira del pa de Castelló d’Empúries: Diumenge 4 de juny. Visites guiades, exposicions de maquinària, tallers, xerrades, activitats infantils, xocolatada, etc.

XIII Fira d’indians a Cadaqués: Del 2 al 4 de juny. Mercat d’artesania, cercavila, batucada, havaneres, espectacles, salsa i molt més.

ANOIA:

XVIII Festa del Timbaler del Bruc: Del 3 al 4 de juny. Moltíssimes activitats en aquesta festa que commemora les batalles que van tenir lloc al municipi durant la Guerra del Francès.

BAIX EMPORDÀ:

Festival Indiaka d’Ullastret: El 3 i 4 de juny. Un festival per donar a conèixer la cultura dels ibers amb un munt d’activitats gratuïtes com són visites teatralitzades, tallers, concerts, etc.

GIRONÈS:

Festa Major de Llagostera: Del 2 al 6 de juny. No us perdeu totes les activitats que hi ha programades durant aquests 5 dies.

MARESME:

Diada de la Flor d’Argentona: Del 3 al 5 de juny. Carrers del poble plens de flors. També trobareu un mercat d’artesania i el Museu del Càntir obrirà les seves portes per mostrar-vos l’Espai Floral i el tradicional L’ou com balla a la font. La trepitjada de flors serà dilluns 5 de juny.

XIX Fira iberomana de Cabrera de Mar: Del 3 al 4 de juny. Trobareu un mercat d’artesans, espectacles i visites teatralitzades.

NOGUERA:

5a Fira d’Algerri: Diumenge 4 de juny. Trobareu un mercat artesà, zona infantil, 4a trobada de puntaires, espectacles, 3er concurs de pintura ràpida, mostra d’oficis tradicionals, concurs de balcons, finestres i portals florits, etc.

TARRAGONÈS:

Mercat Medieval de Canonges: Del 3 al 4 de juny. Tornarem a l’Època Medieval amb espectacles, animacions, tallers, jocs i un munt d’activitats més.

Si t’ha agradat el post 3 i 4 de juny – Que fer amb nens a Catalunya gratis
subscriu-te totalment gratis en el butlletí del Petit Explorador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *