29 i 30 d’abril – Que fer amb nens a Catalunya gratis

Categories: 04 Festes a l'abril, Tallers i Activitats amb nens, i X Fires i Festes Populars.

Al blog del Petit Explorador trobaràs una selecció de les activitats gratuïtes més destacades d’aquest mes d’abril per gaudir d’una primavera inoblidable amb els nens. Aquest 29 i 30 d’abril – Que fer amb nens a Catalunya gratis i aprofita els caps de setmana al màxim!

Surt amb els nens gratis, gràcies al Petit Explorador. Et proposem una llista d’activitats gratis a Catalunya per sortir amb els nens: tallers, fires, contacontes, festes infantils… Comparteix noves experiències amb els teus fills, viu moments únics en família!

Estigues al dia de totes les ofertes infantils i familiars a Catalunya subscrivint-te totalment gratis al butlletí del Petit Explorador.

banner_newsletter_2

BARCELONÈS:

XIII Magna Celebratio al Museu de Badalona: Del 27 al 30 d’abril. Activitats dirigides a grans i petits amb recreacions històriques i activitats relacionades amb l’esport amb motiu del 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics.

I moltes més activitats tots els diumenges a Barcelona gratis amb els nens, consulta-les aquí!

ANOIA:

Festa Major d’Òdena: Del 27 d’abril al 5 de maig. Trobareu moltes activitats infantils, esportives, musicals, etc.

ALT EMPORDÀ:

Fires i Festes de Santa Creu de Figueres: Del 28 d’abril al 7 de maig. Programació extensa i variada amb sardanes, exhibició castellera, concerts, espectacles infantils, cercavila i molt més!

BAGES:

85a Fira de la Primavera de Navàs: El 29 i 30 d’abril. Música, cercavila, xerrades, espectacles infantils, tallers, concerts, balls, etc.

BAIX EMPORDÀ:

Flors i voles a Palafrugell: Del 28 d’abril a l’1 de maig es celebra la festa a Palafrugell per donar la benvinguda a la primavera. Dansa, música, teatre, espectacles infantils, i sobretot moltes flors!

CONCA DE BARBERÀ:

Setmana Medieval a Montblanc: Del 21 d’abril a l’1 de maig. Festa de Sant Jordi, jocs medievals, mercat medieval, danses i malabars, animació i molt més!

MARESME:

6a Fira del Maresme a Sant Pol de Mar: Els dies 29 i 30 d’abril. Xerrades, tastets, tallers, música i parades de venta de productes artesans. Lloc: Plaça Anselm Clavé.

SEGRIÀ:

XII Festa Medieval de Sant Jordi i el Drac de Puigvert de Lleida: 29 i 30 d’abril. Podreu gaudir de tornejos medievals, cercavila, sardanes, representacions de la llegenda de Sant Jordi, esmorzar i dinar medieval…

Si t’ha agradat el post 29 i 30 d’abril – Que fer amb nens a Catalunya gratis
subscriu-te totalment gratis en el butlletí del Petit Explorador!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *