10 motius per anar de càmping amb els nens

Categories: Allotjaments i Restaurants amb nens.

L’elecció d’un càmping per a les vacances amb nens és una aposta per la vida en contacte amb la naturalesa.

Avui al Petit Explorador et volem proposar 10 motius per anar de càmping amb els nens. Com per exemple:

  • Estar en contacte amb la naturalesa amb ritmes tranquils i valors que a les grans ciutats hem perdut una mica.
  • Com compartir xerrades o menjars amb els veïns, mentre els nens juguen o caminen amb bicicleta
  • etc.

Si voleu viure en contacte amb la naturalesa sense renunciar a les comoditats que pot brindar un resort, però amb la llibertat de seguir els vostres propis ritmes, el càmping és la resposta.

10 motius per anar de càmping amb els nens:

1. La llibertat absoluta per als nens:

Els nens tenen espai per córrer, jugar i fer nous amics diàriament. A més, en el càmping no hi ha distàncies ni portes tancades, és un espai obert que afavoreix la comunicació. Per als nostres fills estar un un recinte sense grans perills, on poden recórrer a la seva voluntat com si fossin gran, els fa guanyar confiança en si mateixos per quan tornin a la ciutat.

 

2. El preu:

Encara que el preu varia molt en funció del tipus d’allotjament que triïs, el càmping és una opció vacacional econòmica. Depèn del càmping i tipus d’allotjament que escullis l’oferta és tan àmplia com la teva butxaca vulgui gastar.

El millor es que el preu inclou: piscines, animació de dia i de nit amb espectacles (per a nens i adults), pistes esportives i, fins i tot, gimnàs o sauna. En la majoria dels casos en recepció et lliuraran una polsera amb la qual et podràs moure al teu antull per totes les instal·lacions.

 

3. Pots anar vestit com vulguis:

No necessites arreglar-te ni córrer darrere dels nens perquè es vesteixin. Fora bossa, camisa i talons, en el càmping ningú es fixa si et queda bé aquest bikini o si ahir portaves el mateix pareo. I els nens amb xancles, vestit de bany i poc més, poden passar tota la setmana…

 

4. Acostar-se a la naturalesa:

Si tries platja o muntanya és igual, digues adéu al maleït despertador, despertaràs amb els primers raigs de sol i el cant dels ocells. I quan surtis la sensació de pau i benestar envoltada d’arbres i plantes, no té preu. Les olors del bosc, les fulles, el vent, la brisa, els sons de la nit…

 

5. Les habilitats socials:

Estar tot el dia al carrer en contacte amb els nous veïns als nostres fills els facilita la comunicació, el joc i fins i tot amb una mica de sort, practicaran altres idiomes… Pots conèixer gent o no. El càmping no són unes vacances normals, és un estil de vida. La convivència és respectuosa, la qual cosa et permet fer una vida tranquil·la en família sense que ningú et molesti, per molt a prop que estigui la parcel·la del costat. O si ho prefereixes quedar per prendre el cafè o fer una excursió amb bici per la zona.

 

6. Reforça el treball en equip:

Tots estan disposats a col·laborar a posar la taula, rentar els platons, anar a comprar al super del càmping o qualsevol tasca que sorgeixi i puguin anar corrent d’un costat cap a un altre amb els amics.

 

7. Valors positius per als nens:

Durant les vacances en un càmping els nens faran nous amics, aprendran a compartir i reforçaran la seva autoestima descobrint nous reptes i posant-se a prova.

 

8. El menjar:

Si t’agrada menjar com a casa aquí. En el càmping pots cuinar tu! Però no et preocupis, perquè si el que vols és anar 100 % de vacances, la majoria dels càmpings tenen restaurants amb menús i carta.

 

9. Canvi de rutina

Algun dubte? Durant aquesta sortida, res serà igual. No era tan difícil, fins i tot això que creies que era impossible, va resultar un canvi positiu. Alguna vegada vas imaginar que anaves a poder estar aquí, al costat d’un riu o un llac? Ni parlar de la quantitat de nous records que pots portar!

 

10. Activitats:

Molts d’ells disposen de completíssimes instal·lacions on és impossible avorrir-se: piscines, zones de jocs, barbacoes, llits elàstics… I a més ofereixen una altra infinitat d’informació i opcions per explorar l’entorn que habitualment amaga llocs meravellosos. El càmping és un immillorable camp base per emprendre aventures més enllà dels seus límits en companyia de la família.

 

Podeu consultar els millors càmpings per anar amb nens a la web del Petit Explorador! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *