10 llocs màgics per gaudir del capvespre amb els nens

Categories: Natura i Esport amb nens.

El capvespre és, indubtablement, un dels moments més bonics i màgics del dia. I segurament ja has viscut aquest espectacle tan bell amb la teva parella. Però, per què no convertir aquest moment tan especial en un pla per fer amb la família?

És un pla gratis, que es pot fer en qualsevol lloc. Els nens ja estan de vacances i no ens hem de preocupar si un dia van a dormir una mica més tard. I els nens es quedaran al·lucinats amb l’explosió de colors que envaeix el cel durant el capvespre.

Avui al Petit Explorador us proposem alguns dels millors llocs per veure el capvespre a Barcelona, i compartir aquesta experiència única amb els nens!

Descobreix com el cel, els carrers i els edificis de Barcelona es tenyeixen de vermells, taronges o roses!

 

10 llocs màgics per gaudir del capvespre amb els nens:

  1. A la platja de la Barceloneta 

capvespre amb nens

Un clàssic de sorra i mar. Portar unes tovalloles, un pareo i una càmera de fotos. Mentre esteu gaudint de la platja jugant en família podreu descobrir com el cel es tenyeix de rosa fins que es posa i Barcelona es prepara per rebre la nit.

 

  1. Búnquers del Carmel

capvespre amb nens

Un mirador amb una de les vistes més espectaculars de la ciutat. Ja no solament per veure la posta de sol, impressiona a qualsevol hora del dia. Podeu jugar amb els nens a identificar carrers, monuments i barris. Podeu escollir entre veure com el sol s’amaga darrere de la muntanya del Tibidabo o asseure-us amb els peus penjant de cara al mar i contemplar com el cel es va tornant de diferents tons vermells.

 

  1. Mirador del Migdia

capvespre amb nens

El mirador del Migdia és un raconet molt bonic, en una zona de pins i amb taules per fer pícnics, i des d’on podreu veure com el sol s’amaga darrere de la muntanya. Just al costat està la Caseta del Migdia un local ideal per prendre alguna cosa amb els nens mentre el sol es va posant lentament. Fan espectacles i carn a la brasa, però els dimecres, a més de veure el capvespre, també podreu menjar-vos unes sardines a ritme de rumba.

 

  1. Noria del Tibidabo

capvespre amb nens

Esteu buscant un pla per a un dia complet en família? Us proposem passar tot el dia al parc d’atraccions del Tibidabo. I deixar per al final l’atracció de la Noria. Veure la posta del sol des de l’alt de la Noria és una experiència única que ni tu ni els teus fills podreu oblidar.

 

  1. Mirador de las Arenas

capvespre amb nens

El centre comercial de les Arenes és un cercle de 360º i si pugeu al mirador podreu veure una panoràmica diferent de la ciutat. En la part de davant hi ha unes vistes fenomenals de la Plaça d’Espanya i Montjuïc; a la zona posterior, es veu al lluny la Sagrada Família envoltada per un mar d’edificis.

 

  1. Des de Montjuïc

capvespre amb nens

La millor vista és pujar-se al castell enfront del Museu Nacional. Des d’aquí contemplar com els últims rajos de sol incideixen sobre el paisatge barceloní. A més a aquestes hores podreu veure la font Montjuïc i gaudir de l’espectacle d’aigua, llum i so amb el daurat cel de fons.

 

  1. Observatori Fabra

capvespre amb nens

Per a les famílies més tranquil·les aquest és un punt estratègic per gaudir de Barcelona a vista d’ocell. Està allunyat de tota classe de distraccions i sorolls molests, per poder gaudir al 100% del capvespre.

 

  1. Park Güell

capvespre amb nens

Si ja és bonic a qualsevol hora del dia, a aquesta es torna encara més, sobretot si us espereu al fet que la gent comenci a desaparèixer. Us recomanem portar una bona càmera per fer unes fotos espectaculars de record.

 

  1. Des de l’interior de la Sagrada Família 

capvespre amb nens

Les vidrieres de la Sagrada Família enormes i de colors ja impressionen de dia. Però no us imagineu com s’il·luminen les seves vidrieres de colors quan Barcelona es prepara per a la seva nit… Els nens gaudiran veient com els tenyeix de colors la llum que travessa les finestres de l’església.

 

  1. Carretera de les Aigües

capvespre amb nens

Per a les famílies més esportistes us proposem un passeig amb bicicleta o simplement passejant, per la Carretera de les Aigües. És el camí idoni per gaudir d’un bon passeig amb vista al capvespre de Barcelona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *